Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit javasoltok ebben a helyzet...

Mit javasoltok ebben a helyzetben, mit tegyek, szakítsam meg velük a kapcsolatot? mi történhetett szerintetek? Jogosan érzem, hogy tiszteletlenség történt velem?

Figyelt kérdés
Egy ex kolléganőm tegnap este csinálta meg nekem, hgy egy megbeszélt találkozóra nem jött el (ahol ő és az ő barátnői voltak hívva, meg ő hívott engem is) Ő nem szólt nekem, hogy nem jön, és a barátnői ráadásul átszervezték a helyszínt máshol tartották meg a találkozót. Csak nem szóltak nekem erről sem. Én meg mentem, a velem megbeszélt helyszínre ott csengettem a kaputelefont, majd hívtam telefonon ex kolléganőmet, ő akkor sem mondta, hogy nem ment, csak megadta a barátnője telefonszámát, hogy beszéljek vele... Akkor beszéltem a barátnőjével és ő mondta máshova mentek csak rólam megfeledkeztek, de megadta a helyszínt és menjek oda. Dolgoztam volna akkor, pénzt kerestem volna, de lemondtam mert ügye programot beszéltem meg ex kolléganővel.Csak ők meg elfelejtettek nekem szólni ezekről a változásokról... Végül keserű szájízzel de elmentem de végig rosszul éreztem magamat, nem kértek elnézést, és a végén egyikőjük említette csak hogy kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy elfelejtett mindeni szólni. Most gondolkozok azon, megszakítom velük a kapcsolatot. Csak van egy előre általam befizetett közös programunk a nyárra, oda még elmennétek a helyemben?

jan. 30. 09:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as Így már értem és igazad van, átgondolom. Köszönöm szépen a válaszodat.
febr. 5. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!