Mit javasoltok ebben a helyzetben, mit tegyek, szakítsam meg velük a kapcsolatot? mi történhetett szerintetek? Jogosan érzem, hogy tiszteletlenség történt velem?
Tanulság: munkát nem mondunk le egy labilis dologért.
És jóllehet, jogos a felháborodottságod, előre tudhattad, hogy labilis a program, tehát nyugodtan ignorálhattad volna...
Előre nem tudtam, hogy labilis a program, egy hete megvolt beszélve hova megyünk és kik lesznek ott. Csak a helyszínen szembesültem arról, hogy elfelejtettek szólni 1 nem jött aki miatt mentem, 2 más a helyszín.
Igen tanulásg volt, munkát emiatt többé nem mondok le.
Csak félek akkor nem marad emberi kapcsolatom.
Exkolléganő -gondolom te váltottál állást.
Két hete beszéltétek meg, pár nappal előtte érdemes lett volna rákérdezni.
Mi kör-ímélt küldünk, de a távozókat töröljük a csoportból, a legtöbb infó ugyanis rá már nem vonatkozik. Így előfordulhat, hogy ő valami információról lemarad.
Nem én váltottam állást, őt küldték el egy nyári létszámleépítés miatt, és én azóta tartottam még vele a kapcsolatot messengeren, telefonon.
Igaz, én is rákérdezhettem volna előtte pár nappal. Ez eszembe se jutott, eddig fixek voltak amiket megbeszéltünk.
Igazából.. én már arra az új helyszínes találkozóra sem mentem volna el. Azt, hogy alapból mennyire megbízható társaság, vagy, hogy amúgy kedvesek, rendesek, nem tudom, tehát ennyi infó mellett nem tudnék olyant mondani, hogy meg kell szakítani velük a kapcsolatot. De nekem is nagyon rosszul esne a dolog.
(nem bántásként: hogy ennyire hamar fixáltatok le valamit, én is rákérdeztem volna a találkozó előtti napon, a biztonság kedvéért)
Kedves 5-ös!
Igen én is vívódtam az új címre menés előtt, hogy menjek e, percekig ezen gondolkoztam, végül csak azért mentem mert egyikőjük felhívott és kérdezte megérkeztem e már és mondta melyik csengőt nyomjam meg. Akkor úgy éreztem akkor mégiscsak várnak.. De utólag gondolva ez már lehet csak udvariassági kérdés volt a részéről.
Igen tanultam ebből, máskor rákérdezek megbeszélt időpont előtt, hogy fix e még, ha megyek egyáltalán még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!