Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit javasoltok ebben a helyzet...

Mit javasoltok ebben a helyzetben, mit tegyek, szakítsam meg velük a kapcsolatot? mi történhetett szerintetek? Jogosan érzem, hogy tiszteletlenség történt velem?

Figyelt kérdés
Egy ex kolléganőm tegnap este csinálta meg nekem, hgy egy megbeszélt találkozóra nem jött el (ahol ő és az ő barátnői voltak hívva, meg ő hívott engem is) Ő nem szólt nekem, hogy nem jön, és a barátnői ráadásul átszervezték a helyszínt máshol tartották meg a találkozót. Csak nem szóltak nekem erről sem. Én meg mentem, a velem megbeszélt helyszínre ott csengettem a kaputelefont, majd hívtam telefonon ex kolléganőmet, ő akkor sem mondta, hogy nem ment, csak megadta a barátnője telefonszámát, hogy beszéljek vele... Akkor beszéltem a barátnőjével és ő mondta máshova mentek csak rólam megfeledkeztek, de megadta a helyszínt és menjek oda. Dolgoztam volna akkor, pénzt kerestem volna, de lemondtam mert ügye programot beszéltem meg ex kolléganővel.Csak ők meg elfelejtettek nekem szólni ezekről a változásokról... Végül keserű szájízzel de elmentem de végig rosszul éreztem magamat, nem kértek elnézést, és a végén egyikőjük említette csak hogy kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy elfelejtett mindeni szólni. Most gondolkozok azon, megszakítom velük a kapcsolatot. Csak van egy előre általam befizetett közös programunk a nyárra, oda még elmennétek a helyemben?

ma 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Tanulság: munkát nem mondunk le egy labilis dologért.

És jóllehet, jogos a felháborodottságod, előre tudhattad, hogy labilis a program, tehát nyugodtan ignorálhattad volna...

ma 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Előre nem tudtam, hogy labilis a program, egy hete megvolt beszélve hova megyünk és kik lesznek ott. Csak a helyszínen szembesültem arról, hogy elfelejtettek szólni 1 nem jött aki miatt mentem, 2 más a helyszín.

Igen tanulásg volt, munkát emiatt többé nem mondok le.

Csak félek akkor nem marad emberi kapcsolatom.

ma 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Exkolléganő -gondolom te váltottál állást.

Két hete beszéltétek meg, pár nappal előtte érdemes lett volna rákérdezni.

Mi kör-ímélt küldünk, de a távozókat töröljük a csoportból, a legtöbb infó ugyanis rá már nem vonatkozik. Így előfordulhat, hogy ő valami információról lemarad.

ma 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem én váltottam állást, őt küldték el egy nyári létszámleépítés miatt, és én azóta tartottam még vele a kapcsolatot messengeren, telefonon.

Igaz, én is rákérdezhettem volna előtte pár nappal. Ez eszembe se jutott, eddig fixek voltak amiket megbeszéltünk.

ma 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából.. én már arra az új helyszínes találkozóra sem mentem volna el. Azt, hogy alapból mennyire megbízható társaság, vagy, hogy amúgy kedvesek, rendesek, nem tudom, tehát ennyi infó mellett nem tudnék olyant mondani, hogy meg kell szakítani velük a kapcsolatot. De nekem is nagyon rosszul esne a dolog.

(nem bántásként: hogy ennyire hamar fixáltatok le valamit, én is rákérdeztem volna a találkozó előtti napon, a biztonság kedvéért)

ma 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

Igen én is vívódtam az új címre menés előtt, hogy menjek e, percekig ezen gondolkoztam, végül csak azért mentem mert egyikőjük felhívott és kérdezte megérkeztem e már és mondta melyik csengőt nyomjam meg. Akkor úgy éreztem akkor mégiscsak várnak.. De utólag gondolva ez már lehet csak udvariassági kérdés volt a részéről.

Igen tanultam ebből, máskor rákérdezek megbeszélt időpont előtt, hogy fix e még, ha megyek egyáltalán még.

ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!