Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tiszteletlenség megmonda...

Miért tiszteletlenség megmondani egy nőnek, hogy használja a légfrissítőt?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerem a csajt, eljutottunk oda, hogy ott aludt nálam.

Nem avval van a bajom, hogy elmegy nálam wc-re. Hát istenem, kell neki, rájő a szükség.

De amikor bementem utána pössenteni, akkor visszatartott levegővel lehetett csak kibírni.

Jó hát el volt rakva a légfrissítő a fürdőszoba szekrénybe. Mondjuk megkérdezhette volna, hol találja.

Tegnapelőtt megint nálam aludt, tettem be a fürdőbe légfrissítőt, látható helyre. És megint nem használta. Finoman megjegyeztem neki, hogy az a spray, azért van ott, hogy használd.

Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, mekkora tahó vagyok, egy nőnek ilyet nem illik megjegyezni, meg hogy ha nem tetszik az ő szaga, akkor keressek mást, meg ő csak arra kell nekem, hogy kiürítsem beléje a zacsit stb.

De mi az, hogy ilyet nem illik megjegyezni egy nőnek? Talán köteles vagyok én szagolni az ő sz.rszagát?

És tegnap reggel óta, még mindig enyhén érezni azt a gyomorforgató szagot a fürdőben, nem tűnik el. Hiába fújtam tele légfrissítővel. Én már arra is gondtam, hogy bosszúból valahová elrejtett egy marék kulát. Átnéztem már a mosógép dobot, a dobnak a házát, a vödrök mögött, a fürdőszobaszekrény alatt, de nem találtam meg.

2024. máj. 31. 13:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

"Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, mekkora tahó vagyok, egy nőnek ilyet nem illik megjegyezni, meg hogy ha nem tetszik az ő szaga, akkor keressek mást, meg ő csak arra kell nekem, hogy kiürítsem"

Ajjaj, szerintem dobd ezt a csajszit, van baj...

2024. máj. 31. 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
A lányok nem szoktak kakilni
2024. máj. 31. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Nőként mondom, hogy egészen nyugodtan közölheted velünk :D Hisztis P-t hajítsd ki, meg dobj utána egy wunderbaumot is 🤣
2024. máj. 31. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

"Én már arra is gondtam, hogy bosszúból valahová elrejtett egy marék kulát."

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Adná a jóisten! xD

Zseni..

Kreatív kamu trollkérdés.

2024. máj. 31. 13:27
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Ezt fordítva még el tudom képzelni, hogy egy férfi nem használja a légfrissítőt és egy nő finoman szól neki. De ezt nem.

Egyébként itt toltad túl a sztorit: "És tegnap reggel óta, még mindig enyhén érezni azt a gyomorforgató szagot a fürdőben, nem tűnik el."

Ilyen nincs. Ha jó a szellőzés, néhány perc alatt, ha rossz, akkor néhány óra alatt el kéne tűnnie. Tegnap reggel óta kb. 30 óra telt el.

Máskor ügyesebben trollkodj!

2024. máj. 31. 13:28
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Úristen b+!👍
2024. máj. 31. 13:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha jó a szellőzés, néhány perc alatt, ha rossz, akkor néhány óra alatt el kéne tűnnie."

Nálam rossz a szellőzés, 10 perc, és nincs szag.

Mondjuk szerintem a légfrissítővel kevert szarszag rosszabb, mint a sima szarszag. (Ahogy a parfümmel kevert hónaljszag is rosszabb, mint a sima.)

Kérdező, ha nem kamu, vegyél ilyet. Sokan szégyellik, ha kihallatszik, hogy fújni kell a sprayt.

[link]

Ezeknek sokkal jobb a szagsemlegesítőjük, és Rossmann saját márkásat is vehetsz bele, az olcsóbb.

2024. máj. 31. 13:45
 8/15 A kérdező kommentje:

Lehet hogy már csak beképzelem ezt a szagot, mikor bemegyek a fürdőbe. De tény, hogy enyhén lehet érezni.

Én nem tudom, ennek a csajnak milyen az emésztése, de gyomorforgatót tud kulkázni.

És mindig megver az élet az ilyen nőkkel. Egyszer volt egy amolyan tipik butácska, alföldi parasztlány barátnőm, na az meg a wécékefét nem ismerte.

2024. máj. 31. 17:07
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Hát kérdező, rád nagyon illik a mondás: "Amilyen rózsát szakítunk, olyat szagolunk"
2024. máj. 31. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Kamu..
2024. máj. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!