Miért tiszteletlenség megmondani egy nőnek, hogy használja a légfrissítőt?
Nemrég ismerem a csajt, eljutottunk oda, hogy ott aludt nálam.
Nem avval van a bajom, hogy elmegy nálam wc-re. Hát istenem, kell neki, rájő a szükség.
De amikor bementem utána pössenteni, akkor visszatartott levegővel lehetett csak kibírni.
Jó hát el volt rakva a légfrissítő a fürdőszoba szekrénybe. Mondjuk megkérdezhette volna, hol találja.
Tegnapelőtt megint nálam aludt, tettem be a fürdőbe légfrissítőt, látható helyre. És megint nem használta. Finoman megjegyeztem neki, hogy az a spray, azért van ott, hogy használd.
Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, mekkora tahó vagyok, egy nőnek ilyet nem illik megjegyezni, meg hogy ha nem tetszik az ő szaga, akkor keressek mást, meg ő csak arra kell nekem, hogy kiürítsem beléje a zacsit stb.
De mi az, hogy ilyet nem illik megjegyezni egy nőnek? Talán köteles vagyok én szagolni az ő sz.rszagát?
És tegnap reggel óta, még mindig enyhén érezni azt a gyomorforgató szagot a fürdőben, nem tűnik el. Hiába fújtam tele légfrissítővel. Én már arra is gondtam, hogy bosszúból valahová elrejtett egy marék kulát. Átnéztem már a mosógép dobot, a dobnak a házát, a vödrök mögött, a fürdőszobaszekrény alatt, de nem találtam meg.
"Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, mekkora tahó vagyok, egy nőnek ilyet nem illik megjegyezni, meg hogy ha nem tetszik az ő szaga, akkor keressek mást, meg ő csak arra kell nekem, hogy kiürítsem"
Ajjaj, szerintem dobd ezt a csajszit, van baj...
"Én már arra is gondtam, hogy bosszúból valahová elrejtett egy marék kulát."
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Adná a jóisten! xD
Zseni..
Kreatív kamu trollkérdés.
Ezt fordítva még el tudom képzelni, hogy egy férfi nem használja a légfrissítőt és egy nő finoman szól neki. De ezt nem.
Egyébként itt toltad túl a sztorit: "És tegnap reggel óta, még mindig enyhén érezni azt a gyomorforgató szagot a fürdőben, nem tűnik el."
Ilyen nincs. Ha jó a szellőzés, néhány perc alatt, ha rossz, akkor néhány óra alatt el kéne tűnnie. Tegnap reggel óta kb. 30 óra telt el.
Máskor ügyesebben trollkodj!
"Ha jó a szellőzés, néhány perc alatt, ha rossz, akkor néhány óra alatt el kéne tűnnie."
Nálam rossz a szellőzés, 10 perc, és nincs szag.
Mondjuk szerintem a légfrissítővel kevert szarszag rosszabb, mint a sima szarszag. (Ahogy a parfümmel kevert hónaljszag is rosszabb, mint a sima.)
Kérdező, ha nem kamu, vegyél ilyet. Sokan szégyellik, ha kihallatszik, hogy fújni kell a sprayt.
Ezeknek sokkal jobb a szagsemlegesítőjük, és Rossmann saját márkásat is vehetsz bele, az olcsóbb.
Lehet hogy már csak beképzelem ezt a szagot, mikor bemegyek a fürdőbe. De tény, hogy enyhén lehet érezni.
Én nem tudom, ennek a csajnak milyen az emésztése, de gyomorforgatót tud kulkázni.
És mindig megver az élet az ilyen nőkkel. Egyszer volt egy amolyan tipik butácska, alföldi parasztlány barátnőm, na az meg a wécékefét nem ismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!