Miért tiszteletlenség megmondani egy nőnek, hogy használja a légfrissítőt?
Nemrég ismerem a csajt, eljutottunk oda, hogy ott aludt nálam.
Nem avval van a bajom, hogy elmegy nálam wc-re. Hát istenem, kell neki, rájő a szükség.
De amikor bementem utána pössenteni, akkor visszatartott levegővel lehetett csak kibírni.
Jó hát el volt rakva a légfrissítő a fürdőszoba szekrénybe. Mondjuk megkérdezhette volna, hol találja.
Tegnapelőtt megint nálam aludt, tettem be a fürdőbe légfrissítőt, látható helyre. És megint nem használta. Finoman megjegyeztem neki, hogy az a spray, azért van ott, hogy használd.
Erre ő teljesen kiakadt, hogy mit képzelek, mekkora tahó vagyok, egy nőnek ilyet nem illik megjegyezni, meg hogy ha nem tetszik az ő szaga, akkor keressek mást, meg ő csak arra kell nekem, hogy kiürítsem beléje a zacsit stb.
De mi az, hogy ilyet nem illik megjegyezni egy nőnek? Talán köteles vagyok én szagolni az ő sz.rszagát?
És tegnap reggel óta, még mindig enyhén érezni azt a gyomorforgató szagot a fürdőben, nem tűnik el. Hiába fújtam tele légfrissítővel. Én már arra is gondtam, hogy bosszúból valahová elrejtett egy marék kulát. Átnéztem már a mosógép dobot, a dobnak a házát, a vödrök mögött, a fürdőszobaszekrény alatt, de nem találtam meg.
2024et írunk már bármi megtörténhet nincs lehetetlen
Tehát valaki elvégezte a dolgát a wc-ben és utána szarszag volt. Döbbenet.
Kicsit sem szánalmas ez az óvodás szintű hisztéria, amit lenyomsz a fenti tény miatt. Igen, a nők is szoktak kakálni és büdöset. Fogd meg azt a sprayt, ha téged ennnyire zavar egy normális biológiai folyamat és használd. Én mondjuk nem szoktam, mert fulladok tőle na meg szerintem is gusztustalanabb a “fenyő/óceán/rózsa” stb-vel kevert szarszag, mint a sima. Sajnos nincs ablak sem a fürdőn, mégis 10 perc múlva nem érezni semmit.
Vannak igen rossz szellőzésű helyiségek, ahol tényleg ott marad a szag. De egy fürdő nem lehet ilyen, mert különben már ott enne meg a penész! A dm sajátmárkás légfrissítői nagyon jó illatúak és semmi közük az ilyen kommersz orgona, ibolya, fenyő, óceán stb. förmedvényekhez. Pl. ez, vagy a narancssárga: [link]
Sajnos a kakaszag a megevett cuccoktól és a bélflórától is függ. Pl.a sok sertéshús (meg a hús általában) büdös, mert túl hosszú ideig rohad a bélben, a sok feldolgozott élelmiszer, transzzsír és cukor meg kivégzi a bélflórát.
De az, hogy te arra gyanakszol, hogy otthagyott neked “valamit”, na az viszont az orvosi eset kategória.
XD
9-es
Ez nagy volt :) XD
De egyébként nem udvariatlanság.
Ha büdös akkor mondani kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!