Tiszteletlenség megkérdezni? :C
Sziasztok!
Szerintetek illetlenség,vagy tiszteletlen dolog ráírni facebookon egy Kossuth díjas előadó művészre,hogy hol lesz koncertje,és szokott-e dedikálni a helyszínen? :( Mert én megtettem és rettegek hogy modortalanság lett volna.Iszonyatosan tisztelem,és elismerem a munkásságát,ő a példaképem és nagyon tartok ettől....szerintetek?
Ha normálisan kérdezted és nem egy gyökér a tag, akkor nem gáz.
Amúgy, ha egy eléggé befutott valaki, akkor valószínűleg meg sem fogja nézi, amit írtál neki! :D
Ha normálisan írzad meg az üzenetet akkor rendben van. Amúgy lehet hogy naponta kap ilyet és már hozzászokott.
Egyébként ki az?
Az üzenetem rendben van, szerintem, és mások szerint is lesült róla hogy tisztelem,és illedelmesen írtam meg neki.
De tartok att,hogy phofátlanság volt megkérdezni tőle hogy dedikálni szokott-e... mivel mondom Kossuth díjas,és a szakmájában mindent elért,rengeteg díja van,szerintem azt gondja hogy hülye vagyok ha azt hiszem.Meg attól is tartok,hogy úgy van vele,ha meg akarom nézni akkor keressek egy koncertet én.Csak sajna nem találok tőle.
A nevét nem szeretném felhozni,ha nem muszály.
*tartok attól
*hülye vagyok ha azt hiszem dedikál.
köszönöm szépen.:)
hát remélem.
Nem.
Tudni akartál valamit s sok lehetőségből választottál egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!