Az mennyire gyakori, hogy egy társaságban már mindenki mindenkinek az exe, de ugyanúgy jóban maradnak, együtt csinálnak mindent stb.?
Figyelt kérdés
Tehát amikor már szinte mindenki összejött mindenkivel (akár futó, akár hosszú kapcsolatra). Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ez hogy nem válik kellemetlenné?tegnap 23:37
2/4 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna. Nem tudnám elképzelni, hogy olyannal nagyon jóban legyek, aki az exemmel jött össze. Egyrészt akkor az exszel is találkozni kéne, ami szerintem a többségnek nem szokása. Törlik egymást azonnal a Facebookról is, nemhogy a valódi életükből.
Szerintem ez inkább olyanokkal működhet, ahol fűvel-fával együtt vannak az emberek és a hűség meg ilyesmi az semmit nem jelent nekik. Nyilván vannak ilyen emberek.
3/4 anonim válasza:
Régóta rájöttél, boldog élet rád, csak barátok közt váááár..
4/4 anonim válasza:
Nekem tök bizarr lenne, hogy mondjuk jártam egy lánnyal, most egy másik srác jár vele, és én nagyjából tudom, milyen a csajjal a szex és mit kap vagy nem kap meg a másik srác tőle.
Fordítva engem is zavarna, ha a társaságbeli nők ezt tudnák rólam - és valószínűleg egymás közt meg is beszélnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!