Mely férfi nevek tetszenek neked a legjobban és melyek a legkevésbé?
Nekem amik tetszenek: Dávid, Krisztián, Ádám.
Amik meg a legkevésbé tetszenek:Samu, Borisz, Zétény.

Tetszik: Ádám, Kornél, Milán, Gergő, Gergely, Bence, Máté
Nem tetszik: Balázs, Sándor, Ferenc, Ákos, Gábor, Géza, József, Antal, Barnabás, Viktor, Bálint, Zsolt

Kedvenceim: Arisztid, Nimród, Nándor
Viszont! Sógorom Nimród, és gyűlöljük egymást, így sajna erről mindig ez jut eszembe. Illetve volt egy Nándor is, akit ismertem és elég kattos volt a pasas. Ismertem egy másik Nándit is, de az is katasztrofálisan fárasztó volt. Meg gólyatáborban egy Nándor nevű pasi megpróbált rám tapadni, én pattintottam, és ezért azt kiabálta, hogy megver engem...😂😂 Szóval nincs jó tapasztalatom velük sajna.
Arisztidet nem ismerek, remélem így is marad, mert nem akarok ebben a névben is csalódni.
Régen tetszett a Milán név is, de exemnek ez a neve, és egy gerinctelen féreg volt velem szemben. Azóta utálom ezt a nevet.
Amiket legkevésbé kedvelek: Imre, Róbert, László.
Lászlóból csak alkoholistákat, agresszívrket ismerek, Róbertből meg csak extra igényteleneket. Imre nevű meg az egyik exem, de az is egy agresszív vadbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!