Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mely férfi nevek tetszenek...

Mely férfi nevek tetszenek neked a legjobban és melyek a legkevésbé?

Figyelt kérdés

Nekem amik tetszenek: Dávid, Krisztián, Ádám.

Amik meg a legkevésbé tetszenek:Samu, Borisz, Zétény.

ma 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok tetszenek, amik nem ilyen aktuális trendik, de mindig viszonylag gyakoriak lesznek. Pl. Péter, Tamás, Márton, Marcell, Gábor, Ferenc, András, Gergely stb. Talán a Péter és az András a legjobban.

Legkevésbé az idegen hangzású, számomra kissé nyalás hatású, most divatos fiú nevek, vagy amik már nevetségesen divatja múltak. Pl. Noel, Milyen, Benett, Brájen stb. Illetve: Aladár, Rezső, Ede, Ernő stb.

ma 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Illetve az Áront is szeretem, szerintem az is beleillik az első blokkba.
ma 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
*Noel, Nolen...
ma 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Amik legjobban tetszenek férfinevek, a Bence, Boldizsár és Benett nagyon tetszik.

Amik pedig nem tetszenek egyáltalán, azok a tucatnevek, Ferenc, Tamás, Péter, Gábor, András, János, Sándor, Gergő. Baromi unalmasak.

ma 13:03
 5/7 Katona Dius ***** válasza:
100%

Amik annyira nem tetszenek, azok a tucat nevek, mint az István (férjemet is így hívják, ő konkrétan utálja a nevét), Sándor, Zoltán, Ferenc, stb. Ezeket igazából csak azért nem szeretem, mert tényleg agyonhasználtak, főleg az isősebb generációkban, és minden harmadik ember István vagy Sándor. Munkahelyen is, mikor mondom, hogy Sanyi, akkor jön a kérdés, hogy melyik a 4-ből?

Az ilyen nagyon újhullámos neveket sem szeretem, mint Noel, Zétény, stb.

Jobban szeretem az olyan neveket, amik nincsenek agyon használva, de nem is ilyen pár éve használt nevek. Pl. Tibor, Alex, Imre.

Persze ez terület függő is, hogy melyik neveket elterjedtebbek.

ma 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
5# Igen, az Istvánt kifelejtettem. Az is nagyon elcsépelt. Én, ha most választhatnék magamnak nevet, olyat választanék, ami nem ilyen tucatnév, amit minden mai idős férfiember visel. Hanem ilyen különleges név. Egyébként 2023-ban a top 10 fiúnév sorrendben ezek voltak: Dominik, Olivér, Levente, Máté, Marcell, Bence, Milán, Noel, Zalán, Dániel. 2016 és 2020 között a Bence volt az éllovas. [link]
ma 13:32
 7/7 Katona Dius ***** válasza:

6-os, a nagyon különleges sem jó.

Engem pl Klaudinának neveztek el szüleim, hát banyek. Manapság talán nem annyira ritka, de gyerekkoromban volt vele bajom (Claudia Schiffer, stb csúfolódás). Mikor tanultam írni, azzal is megkínlódtam, voltam én Kalubia, Klaubia, Kaludia. A töri tanáromnak én voltam Claudius császár.

Plusz a nagyszülők és az egyszem dédmamám alig tudta megjegyezni, Dédinek pl. míg élt, Klódika voltam, mert nem tudta kimondani, megjegyezni, pontosan hogy is van a nevem :D

Szóval egy kevésbé különlegessel is beértem volna.

Ami még viccfaktor a nevemmel kapcsolatban, bár ezzel én is szoktam viccelődni, hogy a vezetéknevem ugye Katona, a férjem vezetékneve is K-val kezdődik. (Úgy vettem fel a nevét, hogy K...né + saját név) Így én lettem K a köbön :D

ma 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!