Nagyon elegem van télből mit csináljak?
Figyelt kérdés
Állandó hideget nem bírom, nem bírom ha esik az eső, egyszerüen kis se mozdulok nagyon,mert hiába öltözök be kintre annyira fázok hogy az kibírhatatlan. Annyira depis a kedvem is. Igazából csak tavassztól októberig érzem magamban a tüzet a többi hónapban meg depis kedvetlen, mogorva vagyok. Lehet közrejátszik hogy ennyire utálom a telet, hogy nyári születésü vagyok, nagyon meleget meg amit mások nem bírnak azt én meg bírom és szeretem is. Annál jobb érzés nincs amikor a kis szoknyában kinn vagyok és élvezem a napsütést. Az az érdekes, hogy mást is megkérdezek télen hogy fázik-e? De mindenki azt mondja nem fázik, én meg plusz 7 fokban is megfagyok. Ilyen 16 foktól mondom azt hogy kezd elviselhető lenni az időjárás. És 25 foktól van az én időm. Akkor boldognak érzem magam, de hidegben nem.jan. 11. 06:41
11/30 anonim 

válasza:

Paraszt wellness. Mindennek megvan a maga ideje, de azért ne kényelmesedj el teljesen.
12/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok paraszt
jan. 11. 08:46
13/30 A kérdező kommentje:
azt találtam ki, erőt veszek magamon és kíbírom.
jan. 11. 08:46
14/30 anonim 

válasza:

12#
Nem úgy értettem. Csak ne az egyik ajtótól a másikig rohanj, hanem mondjuk sétálj egyet a hideg friss levegőn, ne szigeteld le magad teljesen
15/30 anonim 

válasza:

13/14
Aha és most ezt kitaláltad 8:46-kor.
6:41-kor még az öngyi határán voltál.Mi van,kisütött a nap(?)
16/30 anonim 

válasza:

Költözz melegebb éghajlatra. Ennyit tudsz tenni. Én is utálom a telet, hideg van, sötét, szar idő…nyáron meleg, lehet szexi rövidnaciban flangálni, sokáig világos van, süt a nap. Bárcsak nyár lenne már.
17/30 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy össze kell magamat szednem, elmegyek majd kicsit kirándulni lehet, szoktatom magam a hideghez. Úgyis elmegy már lassan a tél szerintem. Már nincs annyi hátra mint volt a télből. Eltelik ez a Fránya január és akkor már minden jobb lesz.
jan. 11. 08:57
18/30 A kérdező kommentje:
16: Én is így gondolom.
jan. 11. 08:58
19/30 anonim 

válasza:

#16 vagyok, amúgy én akkor szeretném a telet, ha lenne nagy hó. Mint gyerekkoromban volt 20 éve. Így ennek a saras, szeles szarnak semmi értelme nincs.
20/30 A kérdező kommentje:
ez is igaz, hó és napsütés az még elmegy.
jan. 11. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!