Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet ne csináljanak sokszor káposztás kaját ebédre? Nagyon utálom a káposztát.

Figyelt kérdés

Egyedül a káposztás tésztát eszem meg meg a rakott káposztát ,de azokat is csak akkor ha nem savanyú nagyon a káposzta.

Pl, a töltött káposztát meg a székelykáposztát sose enném meg.

2023. ápr. 30. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szóltál már neki hogy nem szereted? Én pl a zúzapörköltöt nem szerettem meg a rántott velőt ezt anya tiszteletbe is tartotta és főzött mást nekem meg a tesómnak. De pl nem főz mindennap káposztát megtehetné hogy amikor igen neked esetleg mást főz.
2023. ápr. 30. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Szeintem öntsd rájuk,majd húzd a fejükre a lábost és kezd el ordítani,hogy anyádnak csinálj káposztát b.meg!

Elképzelhető,hogy megértik a célzást.

2023. ápr. 30. 10:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Szóltam nekik , hogy nem szeretem ,de nem érdekli őket, mondták akkor főzzek magamnak mást..
2023. ápr. 30. 10:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Főzni tésztá vagy ilyeneket tudsz?
2023. ápr. 30. 10:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Főzni tudok csak lusta vagyok, ha már anyum főzött akkor főzzön olyant amit mindenki szeret. 18 vagyok.
2023. ápr. 30. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szép család,már bocsánat!

A szülő sz.rik a gyerekre,hogy mit szeretne,a gyerek lusta,de dirigálni,azt tud.Nem hogy összefognátok,hogy mindenkinek jó legyen.

2023. ápr. 30. 10:49
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként meg te vagy fura..Ki nem szereti a töltött káposztát? Ne edd meg a káposztát csak a belsejét.Húst rízzsel csak szereted nem? Ha meg nem tetszik akkor meg főzz .
2023. ápr. 30. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Javasolj ételt te az adott napra vonatkozóan előre, vagy készítsd el te.
2023. ápr. 30. 11:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Enis utalom a kaposztat, ha veletlen az volt ettem szendot vagy barmi mast. Altalaba azert tekintettel voltak ram, de en fiatalabb voltam. 18 evesen mar nem laktam otthon.
2023. ápr. 30. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es!

Hát leírta,hogy a szüleit nem érdekli,ő meg lusta.

Egye a káposztát és kész.

2023. ápr. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!