Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy fogalmazzam...

Nem tudom hogy fogalmazzam meg de szerintem a tesóm rajtakapott ahogy m@sztizok. Nagyon pánikolok mit csináljakk😭😭?

Figyelt kérdés
Kérlek normális válaszokat írjatok, köszi
szept. 3. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kellemetlen szitu volt, de ne aggódj.

Ez egy természetes dolog,hogy maszturbálsz.

Legközelebb óvatosabb leszel, hogy ne mások előtt.

szept. 3. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A természetfilmekben szokott jönni ilyenkor a "help me stepbro, I'm stuck"
szept. 3. 20:17
 3/5 anonim válasza:
0%
Nem kell masztizni. Illetlen
szept. 3. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki csinálja, csak nem beszél róla. Ti sem fogtok, mert mindenkinek kínos ezt felhozni. Tanulni tudsz a dologból, és legközelebb figyelmesebb vagy óvatosabb leszel, elvonulsz és bezárod magadra az ajtót, és például nem a nappaliban nyitnak rád pucéron, ég felé ágaskodó lábakkal és egy nem rendeltetésszerűen használt uborkával, nyögések közepette.

Ő meg megtanul kopogni, és jobb esetben ezt most mindenki magától is megtanulta, szóba sem kell hozni.

szept. 3. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Tizenéves lehetsz, ha így gondolkodsz ezzel kapcsolatban.

Egészséges ember maszturbál. Teljesen természetes.

Jómagam napi szinten többször is nő létemre a mai napig.

rám is nyitottak be már.

Zavarba ejtő, de ez van. Láttak? Láttak. Mi baj történhetne ebből? Semmi.

Anno huszonévesen, amikor anyámnál laktam, annyira elmerültem az élvezetekben, hogy nem néztem az időd és haza jött, benyitott rám.

Bilincs, kötél, műpénisz bennem... pórázzal kikötve szorosan a nyakam...

Annyit se tudtam volna tenni, hogy magamra húzzak takarót vagy felkeljek és rábasszam az ajtót, hogy ne gyere be.

A sima masztizás ehhez képest semmi extra. ;)

Mára már csak mosolygunk és még részleteket is mesélek. Vagy pl öcsém és legjobb haverja szexről beszéltek, becsatlakoztam és még vittem is át hozzájuk a másik szobába pár huncutságot.

"x éve lakok veled együtt, de ezekről nem tudtam" - öcsém reakciója.

Barátja reakciója: elkezdte felpróbálgatni a bilincseket stb és csillogó szemekkel élvezte. Én meg élveztem, hogy tetszik neki is. XD

Ne szégyenlősködj ennyire. A szex és hozzá tartozó dolgok alapok az életben.

szept. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!