Azok, akiket csak totál különböző identitású, gondolkodású, stb emberek vesznek körül, hogyan élik túl ezt napról-napra bekattanás nélkül?
Neked valami rohamod van? Vagy éppen valami pszichés epizódod? Csak mert most a boltok kínálata hogy jön ide? Kámforos pénzecske? MIVAN?
Eskü, ez a weboldal lassan tényleg egy online diliház, minden félbolond ide jár tombolni, meg összefüggéstelenül magyarázni.
#11 Veled meg csak annyi a gond, hogy nem érted az élet nagy összefüggéseit.
Írok én még mást is, csak neked, hogy kiláss a buborékból.
A napokban vitába keveredtem egy vér konzervatív, fidesznyalonc, vallásos, stb, dilinyóssal.
Azt mondja, hogy ő rendszeresen beszélget az Istennel(!). Azt is mondta, hogy minden csak kitaláció, pl amit a tudomány is állít és természetesen az ember(!), tehát ő is az Univerzum csúcslénye, mindennek az alfája és omegája, meg egyéb önfelszopkodást.
Legközelebb azt azért majd még megkérdezem tőle, csak a tisztánlátás érdekében, hogy honnan olyan biztos abban, hogy ő pont az Istennel szokott beszélgetni? Mi van akkor, ha pont az ellentétével, tehát szeméyesen Luciferrel szokott diskurálni?
Ja és még én vagyok a dilinyós, nem az aki boldogtalan és örömtelen gyereket termel ki a KONZERVATÍV nevelési módszereivel. (A tíz éves gyereke már inkább meg szeretne halni, annyira nem hagyják a saját életét élni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!