Be vagyok kattanva?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy eleg erdekesen viselkedek mar egy ideje...
Nagyon hamar felkapom a vizet es ha valakivel vitazok nem tudom elengedni az allaspontomat. Sose tudom abbahagyni a vitat.
Mikor kozossegbe vagyok szeretek a kozpontba lenni es nagyon sokat beszelek sokszor erdektelen dolgokat.
Hogyam valtoztassak ezen az erzem ha tovabbra is igx fog folytatodni akkor nem marad baratom es meg csak 20 eves vagyok
#kor #Bekattanas
2021. jan. 7. 13:58
1/2 anonim válasza:
Jó bosszantó lehetsz. Egyszerűen türtőztesd magad és próbáld megőrízni a hidegvéred. Ha észreveszed magad, hogy gáz amit csinálsz, hagyd abba.
2/2 anonim válasza:
Csak lásd be, hogy nincs igazad. Szerintem az, hogy felkapod ilyenkor a vizet, vagy agresszív leszel, az ilyen védelmi reakció. Legalábbis én így élem meg. Egyfajta "fenyegetésnek, veszélynek" látom, hogy nincs igazam. Persze csak így burkoltan, vagy tudat alatt, vagy hogy mondjam. Ja nekem az oldotta meg, hogy az emberek pozitívnak látják, ha valaki beismeri, hogy téved. Vagyis egyltalán nem vagyok kevesebb azért, mert nekem van igazam. Úgy állsz hozzá, hogy ha logikailag a másiknak van igaz, akkor ha beismered, akkor az pozitív. Az érzelmet, ami ilyenkor jön, azt meg el kell engedni. Mint amikor tüsszentened kell és oda rakod az ujjad az orrodra és elmúlik az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!