Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha útálom a horror...

Ciki ha útálom a horror filmeket, és az egész osztály rá van kattanva?

Figyelt kérdés
Már láttam párat és gyűlölöm őket
2014. okt. 29. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért kéne neked ugynazt szeretni, mint másoknak?
2014. okt. 29. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Én sem szeretem őket.

Nem gyűlölöm, csak egyszerűen untatnak. Talán azért, mert nagyon jól bírom a vért és a belezést, így számomra ezek a filmek csak kiszámítható, unalmas kliségyűjtemények.

2014. okt. 29. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mert egyébként is nagyon kevés értékelhető horrorfilm van.
2014. okt. 29. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

fúúú én hogy utálom. Izgalmasak, de amikor jön a széttépi a vérfarkas vagy megeszi az egyik a másikat vagy megöli és minden csupa vér és a jelenetet is mutatják...

Én a dr houset se néztem; vicces volt, jókat nevettem rajta, de amikor valakiből dőlt a hányás-vér-egyéb, meghalt a lelkem...

2014. okt. 29. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
és ezt úgy írtam hogy a dr house nem is horrorfilm :D
2014. okt. 29. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki,bár van egy-két jó horror,de am énse szeretem őket,mert utána rosszakat gondolok.
2014. okt. 29. 22:22
 7/9 anonim válasza:
55%

Én imádom azokon nőttem fel :D

Amúgy miért lenne ciki?

2014. okt. 30. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretheti mindenki...
2014. okt. 31. 22:40
 9/9 Noniii:* válasza:
4-en vagyunk barátnők. Végső állomást akarták velem megnézetni mert elegük volt h ha ott alvásos buli van, akkor miattam szerelmes filmeket v vígjátékot kell nézni. Hát nagyon nem sikerült megszeretettniük velem a horrorokat ugyh maradt az átszinkronizálás. Ne aggódj így is szeretnek szóval nem hiszem h neked bármi bajod lenne vele. Közöld h ők kemény legények bár szerintem ők is minimum egyszer egy horror filmen besz*rtak. Mert ahhoz h röhögjenek rajta félniük is kellett egyszer. (Szerintem :)) )
2014. dec. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!