Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Azok, akiket csak totál...

Azok, akiket csak totál különböző identitású, gondolkodású, stb emberek vesznek körül, hogyan élik túl ezt napról-napra bekattanás nélkül?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez tényleg jó kérdés...
tegnapelőtt 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene ettől bekattanni? Tök érdekeseket lehet így beszélgetni. Nyilván itt kell, hogy a másik akarjon veled beszélgetni, de pl. nálunk melóban elég változatos a társaság. Én nagyon élem.

Persze nem szeretsz mindenkit egyformán, meg nem mindenkivel jön össze a dolog, de én szeretem.

tegnapelőtt 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Miért nekem sincs kettős identitásom, hogy Kassáról dédnagyanyámék átjöttek anno.. ugyanúgy átjárok, szlovákokkal megértetem magamat, meg talán egy kicsivel jobb ott a hangulatom, mert nem oda adózok..bár lehet, hogy ott hülye magyar vagyok a hátam mögött, itt meg buz#i szlovák.. lesz@rom, én jól érzem magam a bőrömben..
tegnapelőtt 17:32
 4/12 anonim ***** válasza:
A szó, amit még nem ismersz, Kérdező, de keresel, a reziliencia.
tegnapelőtt 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
*3as kiegészítve: Ja és még ha nem lenne elég, akkor a másik dédnagyapai ág erdélyi vasutas, aki nem akart felesküdni a román vasútnak... Szóval akkor ez már 3 az 1-ben
tegnapelőtt 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem foglalkozom velük.
tegnapelőtt 17:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Itt van például ez is, hogy akár kivel találkozom, az mindig akar tőlem valamit, leginkább ugye pénzt, vagy pénzzel összefüggésbe hozható dolgot. Ennél már csak az a rosszabb és idegesítőbb, amikor meg is akarnak téríteni valami vallásos szektához, párthoz, stb. Eszméletlen nehéz megállni azt, hogy ne üsse agyon az ember az ilyeneket ott helyben.

De ez a legidegesítőbb, hogy mindig mindenki a zsebemben, (vagy a fejemben) akar kotorászni.

Borzalmas már ez.

tegnapelőtt 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Más tüneteid is vannak?
tegnapelőtt 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyik legjobb munkahelyi haverom egy vérkeresztény, fideszes 45-50 közötti pali. Én meg egy 34 éves liberális feminista nő vagyok😂 Néha eszmecserélünk erről is, de alapvetően nem gyakran kerül szóba, meg szerencsére nem az a hittérítős fazon, inkább csak kimondja a véleményét, de nem akar rábeszélni semmire.

A többiekkel is vannak különbségek, ha nem is ennyire élesek, de szinte mindenki jóban van mindenkivel.

tegnapelőtt 20:00
 10/12 A kérdező kommentje:

#8 Csak mert ilyen szépen kérdezted:

Mit szólsz hozzá, hogy amit megkeresel kámforos kis pénzecskét valahogyan, abból ha élelmiszert veszel egy boltban, ott az áruk kb 85%-a a szemét és a 15% az, ami egészségesnek, egészséget táplálónak nevezhető ennivaló, innivaló. Ezt nem én találtam ki, úgy hallottam a YouTube-on. (Én ennél szigorúbban fogalmaztam volna.) Jól van ez így? Nem vérlázító amit művelnek velünk?

#9 Biztosan úgy tekint rád, mint egy apácára.:-D

tegnapelőtt 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!