Vannak dolgok amikről nemigazán tehetek, de már úgy érzem a bekattanás szélén vagyok, hogyan tudnám kezelni?
Egyszerüen ez elindit már bennem egy reakciót, hogy már elpattanna valami.. ha szólnak vagy csak beszélnek a hátam mögött,cikiznek, Sőt, már üldözési mániám van szinte..
de már évek óta ez megy, ezt kapom, mondjuk egy olyan dolog miatt amiről nem tehetek.
Egyáltalán mi jogon szól vagy viccelődik, vagy teszi témává, egy Idegen, ismeretlen ? gyülölöm már az ilyen embereket... hogy nem ismer nem tudja ki vagyok de elereszt valami számára szellemes de amúgy sértő dolgot, nem tudom miből ilyen tahóak egyesek hogy ezt megengedjék ? Most is volt hogy hazajöttem kocsival valahonnan, megnéztem minden ajtót a biztonság kedvéért hogy bevan e zárva mert hogy személyeket szálitottam. A közeli játszótérnél volt egy család vagy 20 méterre, és a tahócsávó olyat mond a barátnőének hogy Nézd milyen friss a csávó.. Amit én kihegyezett füllel már ösztönösen meghallottam... az a baj hogy már nagyon könnyen rá van állva a fülem az ilyenekre, nemtudom egyszerüen nem meghallani. Sőt azt se tudom hogy Most azt Sértésnek vagy pozitivnak szánta... nem egyértelmüek számomra. én csak azt nem birom h Idegen miért beszél rólam ?
Most emiatt meg odamenni nem akarok mert akkor meg az van hogy nem mondott semmit meg h én vagyok a hülye.. Na de nem csak ez, akárhol vagyok, megyek munkahelyre, ügyet intézek, vagy megyek az utcán, egyszerüen elkerülhetettlen hogy valaki ne tenne valami megjegyzést... és ez mondanom se kell évek óta külön külön emberkéktől, helyzetektől ezt kapom akárhova megyek, és már úgy érzem lassan idegileg kikészülök...
Én úgy vagyok ezzel, hogy akkor is viccnek veszem az ilyen dumákat, ha nem annak szánják és jót mosolygok. Ha tényleg viccnek szánták, akkor minden OK, ha nem annak szánták, ők érzik magukat röhejesnek és akkor is én jövök ki jól a dologból. Tedd ezt te is..
Amúgy ha sok elfoglaltságod lesz, gyerekeid lesznek és sok- sok dolgod, akkor nem is lesz energiád ezekre odafigyelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!