Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme van a netes magamut...

Mi értelme van a netes magamutogatásnak és a lájkok várásának?

Figyelt kérdés
jan. 2. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Zöld pipa is virtuális lájk, csak szólok.
jan. 2. 23:13
 12/14 anonim ***** válasza:
#5 Én se kapok sok visszajelzést, mert inaktív vagyok a közösségi médián: Nagyon sok embert kikövettem, akik számomra érdektelen posztot raktak ki, lásd mit kajáltak, életbölcsességek, amivel másoknak célozgatnak vagy pl. eljutottak egy kávézóba és szerintük az hírérték és kepesek voltak róla posztot kirakni. Nem is nagyon lájkolok senkit és nem irogatok mások posztja alá, évek óta nem jelölök vissza olyan embert se, akiről tudom, hogy ki, de nem szoktunk hétköznapokon kommunikálni, senkit nem lájkolok, akivel nincs szoros kapcsolatom, de azért hébe hóba, pár havonta kirakok egy utazást, egy életeseményt, valamit, ami számomra fontosabb, igazából magam sem tudom miért, mert sokszor még azt se nézem meg, hogy kik lájkolták be, mert amik számítanak, annak elküldtem privátban.:D
jan. 3. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek olyan FB ismerőseim, akik „nem számítanak”, mert olyanokat be sem jelölök. Így van kb 50 ember. Egy tesóm kivételével rokonság, közeli barátok nincsenek köztük, mivel velük személyes a kapcsolattartás, vagy ha nekik küldök képet az privátban messengeren megy. Inkább családi barátok, néhány távolabbi kedves ismerős, munkatársak, akiket bírok.

Néha megosztok valami történést, ami számomra kedves vagy fontos és örülök, ha tőlük is látok valamit. Erre kitűnően használható a FB. Párkapcsolati, kutyás, kajás képeket még soha nem tettem fel, de nem zavar, ha más éppen azt szeretné megosztani. Nyilván 50 ember más, mint 1000. Arról, hogy lájkolja-e valaki, már nem is küld külön értesítést, ez nem lényeg. De gondolom a kérdés inkább a nagyüzemi posztolásokat ekézi.

tegnapelőtt 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13 Egyetértek, vannak az embernek olyan ismerősei, akikkel nincs már személyes kapcsolatban, de jó érzés látni, hogy merre kanyarog az útjuk (évfolyamtárs, ex-kolléga, régi jó szomszéd stb). Kölcsönösen megosztunk néha valamit (nem heti szinten), erre lett kitalálva a közösségi oldal.

Örülök, hogy nem kell őket végleg száműzni az életemből, megmaradhat egy kapocs.

Inkább az a vicc, hogy ma már aki tényleg csak erre használja, bőven 100 alatti, de csak aktív ismerőssel, az van kikiáltva kamuprofilnak.

tegnapelőtt 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!