Mit mondjak ha nem akarok menni a céges vacsorára?
Ez nem a főállásom, hanem csak hétvégi, othonról végezhető munka.
Minden évben csinálnak egy céges ünnepi vacsorát, amire engem is meghívtak, viszont én nem akarom menni.
Több okból sem:
Az utazás nekem elég macerás lenne, valamikor későn éjszaka érnék csak haza, másnap meg dolgoznom kéne.
Alig ismerem a társaságot, egy két embert akivel munkakapcsolatban vagyok, de ennyi.
Korban mindenki idősebb nálam egy 10-20 évvel.
Egy hasonló bulijukra elmentem és igazából nagyon kellemetlenül éreztem magam, ültem mint egy tök.
Nekem ez a másnál vagy máshol evés nem igazán megy, csak itthon esik jól enni. Máshol régebben rosszul is lettem, hiába lenne nagyon finom a kaja, egyszerűen rosszul lettem. Ez lehet valami szorongás vagy ilyesmi, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Ugyhogy összességében nagyon el szeretném kerülni ezt az egészet, csak nem tudom hogyan.
Mondjam meg hogy nem akarok, vagy találjak ki valamit?
Január elején lesz majd, viszont a rendelést már most le kell adniuk, én meg szeretnék minnél hamarabb kibújni az egész alól.
Mi a g3cinek kell magyarázkodi???
Nem mész el és kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!