Mit mondjak ha nem akarok menni a céges vacsorára?
Ez nem a főállásom, hanem csak hétvégi, othonról végezhető munka.
Minden évben csinálnak egy céges ünnepi vacsorát, amire engem is meghívtak, viszont én nem akarom menni.
Több okból sem:
Az utazás nekem elég macerás lenne, valamikor későn éjszaka érnék csak haza, másnap meg dolgoznom kéne.
Alig ismerem a társaságot, egy két embert akivel munkakapcsolatban vagyok, de ennyi.
Korban mindenki idősebb nálam egy 10-20 évvel.
Egy hasonló bulijukra elmentem és igazából nagyon kellemetlenül éreztem magam, ültem mint egy tök.
Nekem ez a másnál vagy máshol evés nem igazán megy, csak itthon esik jól enni. Máshol régebben rosszul is lettem, hiába lenne nagyon finom a kaja, egyszerűen rosszul lettem. Ez lehet valami szorongás vagy ilyesmi, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Ugyhogy összességében nagyon el szeretném kerülni ezt az egészet, csak nem tudom hogyan.
Mondjam meg hogy nem akarok, vagy találjak ki valamit?
Január elején lesz majd, viszont a rendelést már most le kell adniuk, én meg szeretnék minnél hamarabb kibújni az egész alól.
Az utazás nekem elég macerás lenne, valamikor későn éjszaka érnék csak haza, másnap meg dolgoznom kéne.
Alig ismerem a társaságot, egy két embert akivel munkakapcsolatban vagyok, de ennyi.
Korban mindenki idősebb nálam egy 10-20 évvel.
Egy hasonló bulijukra elmentem és igazából nagyon kellemetlenül éreztem magam, ültem mint egy tök.
Nekem ez a másnál vagy máshol evés nem igazán megy, csak itthon esik jól enni. Máshol régebben rosszul is lettem, hiába lenne nagyon finom a kaja, egyszerűen rosszul lettem. Ez lehet valami szorongás vagy ilyesmi, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Ugyhogy összességében nagyon el szeretném kerülni ezt az egészet.
Semmit, nem mesz el és kesz
Ha kerdezik akkor meg kozbejott valami
És sose megyek el
Legutobb is panaszkodtak hogy szar volt
Ezt mondanám:
- Sajnos idén nem tudok részt venni a céges vacsorán, de ti érezzétek jól magatokat és bulizzatok helyettem is!
Ha kérdezik, hogy miért:
- Nem tudom megoldani, hogy másnap szabadságon legyek és korán kell kelnem, nem tudom kipihenni magam, ha későn érek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!