Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Eddig mindig lúzer voltam az osztályba, félős, gyáva, nem hülyülő ember, de már elkezdtem ezen változtatni, elkezdtem cigizni és inni nagyon rosszul eset az első hetekben, de sikerült menővé válnom az osztályba, és végre felnéznek rám a többiek, már a cigizés, a beszólogatás, a hülye viselkedés és az ivás jól megy, és meg is van az eredménye, de én még menőbb akarok lenni, annyira hogy én legyek az osztályban a "vezér"

nov. 30. 11:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szerintem aki menő, az eleve nem írogat itt Gyakorin.. Na mindegy.
dec. 2. 21:26
 32/39 anonim ***** válasza:
Az egész korosztály csak bújja a telefonokat, semmi téma nincs, virtuális életet élnek. Közben meg élőben 2 értelmes szót nem tudnak kommunikálni. Ez nem menő, ez gáz...
dec. 2. 21:29
 33/39 anonim ***** válasza:
Úgyhogy nem az ivás, cigi, drog a menő... Hanem, ha vannak céljaid az életben és teszel is érte. Van munkád, amit szeretsz is csinálni, vannak hobbijaid, társaságod és nem a virtuális világban akarsz élni, hanem a való életben. Ez a menő. Amit te írsz, annak köze nincs a menőséghez.
dec. 2. 21:32
 34/39 anonim ***** válasza:
A szerencsétlen lúzerekre is szükség van, vagy nem?? 🙂
dec. 3. 00:27
 35/39 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött össze az élet, de olyan élményeim vannak hogy az elég menő! 😉
dec. 3. 00:29
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem erőltettem senkire, hogy miben higgyen. Csak írtam hozzászólásban a lényeges dolgokat. Ez nem erőltetés. Még csak nem is parancsolgattam, vagy beszéltem csúnyán. Azért jogos lett volna szólni. Ha akarja a kérdező, akkor nem olvassa el. Viszont az nem volt szép dolog, hogy két nagyon jó hozzászólásomat is törölték. Szerintem sok olyan dolgot írtam, ami nagyon sokat segített volna a kérdezőnek. Ha ti is azzal értetek egyet, hogy nem jó, ha valaki menő, akkor mi a probléma? Sokkal jobb jószívűnek lenni, mint menőnek. Higgyen Istenben, és imádkozzon, és ne rossz dolgokat csináljon. Ha rossz dolog történik, imádkozni kell Istenhez, hogy segítsen. Isten igazi segítséget ad. Ha valami probléma van az életben, imádkozni kell istenhez. Sok embernek nem könnyű az élete. És ha baj van, csúnyán beszél, ahelyett, hogy imádkozna. Vagy bántalmaz másokat, ahelyett, hogy imádkozna Istenhez, és kérne tőle segítséget. Aki nem hívő, még az is akármikor imádkozhatna, kérhetne Istentől segítséget, és kérhetne Istentől jelet, és hogy szóljon hozzá. Imádkozhatna Istenhez, hogy Isten adjon neki hitet, és küldje le a Szentlelket. Imádkozhatna Istenhez, hogy adjon neki bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet, és segítsen, hogy tudja követni Jézus Krisztus szavait. Imádkozhatna, de mégsem teszi. Imádkozhatna, megpróbálhatná, és várhatná a segítséget. De még csak meg sem próbálja. Meg sem próbál hinni Istenben, és kérni a segítségét. Aki meg hívő, annak meg keresztényként, Jézus Krisztus szavait kéne követnie, és imádkoznia kéne. Problémánál első dolog imádkozni. És ha megoldódott a probléma, megköszönni Isten segítségét. Csak Isten tud segíteni. És aki imádkozik Istenhez, annak segít Isten. Nem lehet máshogy megoldani, ha valakit bántalmaznak. Nem lehet menőnek lenni, mert az nem oldja meg a problémát. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
dec. 5. 00:09
 37/39 anonim ***** válasza:
Az, hogy az ivás nem menő, az egy dolog. De lehet akár menő is. Nem ez a lényeg. lehet, hogy valahol menő. De akár menő, akár nem, az alkohol káros. És még lényegesebb, hogy keresztényként nem szabad részeges életet élni. Ha azt akarjuk, hogy Isten segítsen, követnünk kell Jézus Krisztus szavait. Csak Isten tud segíteni. Ha probléma van, a részegeskedés, a csúnya beszéd, a bántalmazás, nem oldja meg a problémát. Ha imádkozol Istenhez, Isten segít, segít, hogy jószívű lehess, és a probléma is megoldódik. Magadtól nem tudnád Jézus Krisztus szavait követve, jószívűen, szeretetben, megoldani a problémát. Az ember könnyen önző lesz, könnyen tesz rosszat, és nem követi Jézus Krisztus szavait minden cselekedetben. Aki imádkozik Istenhez, annak Isten segít, és Isten megoldja a problémát, és Isten mindenkinek segít. Isten úgy oldja meg a problémát, hogy nem lesz senkinek baja. Isten a legnagyobb, tőle van minden, ami jó, és nincs tőle olyan, ami rossz.
dec. 5. 00:20
 38/39 anonim ***** válasza:
Én csak örülnék, ha szeretnének. 🥺🥹🥹
dec. 5. 00:22
 39/39 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a telefonozás nem tesz jót. Főleg, ha valaki egész nap közelről a telefont nézi. Szerintem rontja a szemet. Én a tévézést is károsnak tartom. Szerintem az a normális dolog, ha egy fiatal nem a telefont, és a tévét nézi egész nap, hanem kint van a szabadban, beszélget emberekkel, imádkozik, mozog rendesen, és egészségesen él. Ha menő vagy, azzal nem oldasz meg semmilyen problémát.
dec. 5. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!