Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek menő az osztályban?

Hogyan legyek menő az osztályban?

Figyelt kérdés
Az osztályunkaban vannak menők és lúzerek, én a lúzerek közé tartozom, bár az utóbbi időben elkezdtem menő lenni és menő napszemüveget és menő stílust kezdtem el felvenni, de az osztály bandavezérnél még nem vagyok menőbb

nov. 28. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem is leszel, aggathatsz magadra bármit. Ez van jön magától, vagy nem. Én menő voltam, keresték a társaságom, de ez szimplán magától jött, nem lehet erőltetni. Maradj a gyíkoknál, oszt cső...
nov. 28. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Ezt én is kérdezhetném... Én is voltam gimis, kár, hogy nem barátkoztam a menőkkel. :))
nov. 28. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jövő voltam, de nem menő.
nov. 28. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagány stílus,iPhone. Ez kell
nov. 28. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem menő-nem menő kérdés, vagy szimpatikus valaki, vagy nem.
nov. 28. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Öltözz olaszosan. Cigizz, legyenek jó cuccaid. És merj mindenkinek visszaszólni. Hívj meg osztálytársakat a szülinapi bulidra, na ott lehet menőséget bzonyítani. Válalj diákmunkát és a pénzből hívd meg az osztálytársaidat kajálni. Legyél jó a sportban.
nov. 29. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6: "Cigizz, legyenek jó cuccaid"

A tüdőrák nem menő.

nov. 29. 09:44
 8/9 SZTANN ***** válasza:
100%

Mit érsz azzal, hogy menő vagy? Mi az a menő?! Primitív lények kategorizálása, akikre buknak a tahók, az a menő ... Tényleg ezt akarod?

Légy vonzó, légy jobb, légy okosabb, légy intelligensebb, légy kellemesebb, légy barátságosabb, mint a "menők"! Értelmes emberek akarjanak a barátaid lenni, akarjanak a társaságodba kerülni, akarjanak veled beszélgetni!

Aki meg nem akar, az maradjon holmi menők bugyuta csicskája ...

nov. 29. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Középsulis volt tapasztalatom, hátha elrémít. Menő voltam, a csajokból se volt hiány, de apuci, anyuci, pénzén menősködtem. Persze gyűltek körém, én döntöttem el hogy kit veszünk be, kit nem. Volt minden. Lógás, cigi, pia, csajok. De a gyíkokat felnőtt emberként jobban értékelem, ők többre vitték. Erre mondják azt, hogy későn nő be az ember feje, lágya. Ne akarj menő lenni, legyen egy normális baráti köröd, és nem egy targoncás leszel. Pár punci miatt, nem éri meg...
nov. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!