Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Eddig mindig lúzer voltam az osztályba, félős, gyáva, nem hülyülő ember, de már elkezdtem ezen változtatni, elkezdtem cigizni és inni nagyon rosszul eset az első hetekben, de sikerült menővé válnom az osztályba, és végre felnéznek rám a többiek, már a cigizés, a beszólogatás, a hülye viselkedés és az ivás jól megy, és meg is van az eredménye, de én még menőbb akarok lenni, annyira hogy én legyek az osztályban a "vezér"

nov. 30. 11:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Lúzer? Ennyi erővel ha egy menő sztár balesetezik egy autóval és a testének 70%-a megég, az is "lúzer", nem?
nov. 30. 18:42
 22/39 anonim ***** válasza:
Lúzer annyit jelent hogy vesztes.
nov. 30. 18:43
 23/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, legyél önmagad. Akkor jársz a legjobban.
nov. 30. 18:57
 24/39 anonim ***** válasza:
17# Igazad van. Nyomodba sem érhetek.
nov. 30. 19:35
 25/39 anonim ***** válasza:

Kisnyuszikák, a kérdező saját magát is lúzernek tartja. Ti is azok vagytok, ha így akartok “menők” lenni, ahogy ő leírta.

Örökre azok is maradtok, hiába hiszitek, hogy ha loholtok a mencik nyomában, mint valami pincsikutya, akkor valaha is oda fogtok tartozni, mert nem, mindenki csak szánalmas talpnyalónak fog gondolni. Akkor is, ha iszogattok meg cigikéztek, bár úgyse meritek megtenni, mert csak szeretnétek olyan leszaromok lenni, mint az általatok csodált “istenek”, akik nem fosnak, hogy lebuknak a tanár meg anyu előtt.

nov. 30. 19:50
 26/39 anonim ***** válasza:
25# Szerintem nem olyan nagy baj az, ha az ember tartozni akar valahova. Ez természetes dolog, az ember társas lény. De alapvetően szerintem ez nem menőség-nem menőség kérdése, hanem egyszerű szimpátia. Annak a társaságát keresem, aki szimpatikus. Persze nem biztos, hogy kölcsönös a szimpátia. Az élet ilyen, próbálkozni kell, ismerkedni... Olyasmi ez, mint amikor a munkában 100 helyről elutasítanak, a 101.helyre is el kell küldeni, hátha onnan pozitìv visszajelzés lesz. Ismerkedésnél, barátkozásnál is ez van, aki nem próbálkozik, az egyedül marad.
nov. 30. 21:07
 27/39 anonim ***** válasza:
25# Inkább leszek naiv lúzer, mint egy számító valaki, aki kihasznál másokat.
dec. 1. 00:10
 28/39 anonim ***** válasza:
25# Amúgy meg, ha a rosszindulat fájna... Baromi megkeseredett lehetsz, az írásod alapján, ezt értem a 17-es kommentedre is. Inkább nézz tükörbe és tarts önvizsgálatot.. Nem hiszem, hogy olyan jó életed lenne, hogy még most is piszkálsz másokat. Ez már nem a gimi, a bullyingnak vége van...
dec. 1. 01:10
 29/39 anonim ***** válasza:
Játszani a nagy vagány gyereket addig jó amig suliba jársz.
dec. 2. 20:48
 30/39 anonim ***** válasza:
Hé srcácok már menő vagyok ugye? keményen piálok 1 héten keresztül három doboz cigit szivok el menő ruhákban járok na be vesztek a bandába? 🤣🤣🤪 nevetséges lenne xd
dec. 2. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!