Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Eddig mindig lúzer voltam az osztályba, félős, gyáva, nem hülyülő ember, de már elkezdtem ezen változtatni, elkezdtem cigizni és inni nagyon rosszul eset az első hetekben, de sikerült menővé válnom az osztályba, és végre felnéznek rám a többiek, már a cigizés, a beszólogatás, a hülye viselkedés és az ivás jól megy, és meg is van az eredménye, de én még menőbb akarok lenni, annyira hogy én legyek az osztályban a "vezér"

nov. 30. 11:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
4%
Az Istenben való hit, és az Istenhez való imádkozás a legfontosabb. Sokat segített volna a kérdezőnek, ha elolvassa a hozzászólásom. Remélem azért el tudta olvasni.
nov. 30. 16:26
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
A kéretlen térítgetést nem szeretik az emberek és gondolom jelentik.
nov. 30. 16:31
 13/39 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne... 🙂 A kérdés. Várom a hasznos tanácsokat.
nov. 30. 16:39
 14/39 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Kérdező, amúgy nem szabad erőlködni.. Én is jártam/járok hasonló cipőben, bár már rég nem vagyok gimis.. Ennek organikusan, természetesen kell jönni, nem szabad rágörcsölni..
nov. 30. 16:51
 15/39 anonim ***** válasza:
8%
Nem térítgetés volt, hanem sokat segített volna a kérdezőnek. Nem az ajtajuk előtt álltam, és nem erőltettem rá semmit, és nem voltam erőszakos sem. Egy hozzászólás volt, amit ha akar, akkor kihagyja, vagy ha elolvassa, akkor figyelmen kívül hagyja. Szerintem segítség lett volna a kérdezőnek. Sok olyan dolgot írtam neki, ami segített volna, és ami előbbre viszi, és Isten segít az embereknek, csak imádkozni kell hozzá. Az nem viszi előbbre a kérdezőt, és nem lesz tőle jószívűbb, vagy nem fog megbocsátó lenni, ha menő lesz. És sok olyan hasznos dolgot kéne még tudnia, ami nagy segítség lenne neki. Nem tudom, hogy egy kérdés alatt, ami valaki feltesz, mások mért jönnek oda töröltetni hasznos hozzászólásokat. Én nem örülnék, ha valaki az egyik kérdésem alatt kitörölné más hasznos hozzászólását, ami segítene abban, hogy jobban higgyek, vagy segítene, hogy jobb életem legyen. A kérdező lehet, hogy örült neki, hogy olvashatta, és hogy írtam neki Istenről, aki segít neki, ha imádkozik hozzá. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, vagy olvassátok az Újszövetséget.
nov. 30. 17:09
 16/39 anonim ***** válasza:
8%

*és

Sajnos már nem teljesen emlékszem, hogy miket írtam, de szerintem az hasznos, hogyha valaki azt tanácsolja a kérdezőnek, hogy ne menő legyen, hanem inkább higgyen Istenben.

nov. 30. 17:10
 17/39 anonim ***** válasza:
Álmodik a nyomor. Aki egyszer lúzer lett, az abban az osztályban örökre az is marad, mindegy, mennyit csúszik-mászik.
nov. 30. 18:22
 18/39 anonim ***** válasza:
58%
17# Lúzer a nénikéd bakancsa..!
nov. 30. 18:25
 19/39 anonim ***** válasza:
16# ne mondd meg, hogy ki miben higyjen! Miért kell a másik torkán lenyomni ezt? Olyan irritáló...
nov. 30. 18:28
 20/39 anonim ***** válasza:
17# Mitől lesz lúzer valaki szerinted? Mi alapján tekintesz valakire lúzerként? Avass be kérlek, mindig is akartam a bölcsektől tanulni.
nov. 30. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!