Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Eddig mindig lúzer voltam az osztályba, félős, gyáva, nem hülyülő ember, de már elkezdtem ezen változtatni, elkezdtem cigizni és inni nagyon rosszul eset az első hetekben, de sikerült menővé válnom az osztályba, és végre felnéznek rám a többiek, már a cigizés, a beszólogatás, a hülye viselkedés és az ivás jól megy, és meg is van az eredménye, de én még menőbb akarok lenni, annyira hogy én legyek az osztályban a "vezér"

nov. 30. 11:56
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, mert ha nem vagy nekik valamiért szimpatikus, akkor megfeszülhetsz, mint Krisztus a kereszten, akkor sem fognak veled barátkozni. Sőt még ki is kiröhögnek, hogy mennyire hajtasz, koslatsz utánuk. Mert nem a természetedből fakad ez a viselkedés, hanem megjátszásból..
nov. 30. 12:01
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ezzel a viselkedéssel (ital, cigi, stb…) ebben az balf.sz társaságban menő lettél, de később, majd pont ezzel fogod eltaszítani a rendes barátokat meg a nőket. Írtad, hogy nem esett jól. Ha ezek a suttyók tényleg ezt várják el tőled, hogy ne önmagad légy, akkor miért akarsz közéjük tartozni??? Inkább igyál egy olyan társaságban, akikkel tényleg jól érzed magad és nem követelmény, hanem tényleg te akarod.
nov. 30. 12:12
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer majd fel fogsz nőni és rájössz, h ezek nem menő dolgok.
nov. 30. 12:17
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég menő vagy, a saját pisidbe-hányásodba fetrengsz majd részegen. Ha ennél is menőbb vagy, akkor kikötsz a drog addiktológián és elvonón... Már hogyha te így definiálod a menőséget. Ja és feladod a saját személyiségedet.. Ha neked így jó, akkor oké felőlem... Csak nehogy bohócot csináljanak belőled.. Ha meg baj van, úgyis otthagy az összes, abban biztos lehetsz.. Pont arra jók, cigire, meg ivásra, másra nem. Első adandó alkalommal hátbaszúrnak úgyis... Eddig nem voltál jó nekik, tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért.
nov. 30. 12:27
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok már menő lenni, csak meg akarom találni a helyem minden szempontból ebben a világban, mint boldog ember.
nov. 30. 12:36
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem te döntöd el, hogy be akarsz kerülni a "menőkhöz", hanem ők döntik el, hogy egyáltalán beengednek-e maguk közé.
nov. 30. 12:45
 7/39 anonim ***** válasza:

Valami jobb mesét ennél nem sikerült kitalálni?

Annyira virít erről az írásról, hogy ez nem egy tinédzser valódi vallomása, hanem valakié aki kb elképzeli hogy egy tinédzser így próbálhat beilleszkedni a kortársai közé.

nov. 30. 13:00
 8/39 anonim ***** válasza:
70%
Kisfiam. Ez nem az óvodai csoport, lehet húzni.
nov. 30. 16:11
 9/39 anonim ***** válasza:
Segíts embereken!
nov. 30. 16:18
 10/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom mért törölték a hozzászólásom. Jókat írtam, amik a jószívűséget adnak a kérdezőnek. És bár nem én, hanem Jézus Krisztus segítene ebben a kérdezőnek, de én is segítek keresztényként, ha tudok. Nem mondtam rosszat, két nagyon jó hozzászólásomat is törölték.
nov. 30. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!