Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Életed legcikibb élménye?

Életed legcikibb élménye?

Figyelt kérdés
Mostanában rámjár a rúd, és szeretném tudni, hogy nem csak velem történnek- e cikis dolgok. Ha érdekel leírom, velem mi történt. :)

nov. 26. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Mik tortentek veled?
nov. 26. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod, utánna én is leirom neked.
nov. 26. 20:27
 3/20 A kérdező kommentje:
Hát sok volt. Pl. Osztálykiránduláson elejtettem a bugyim, és nem vettem észre, csak amikor szóltak (ráadásul kiforditva) aztán beképzeltnek tűntek egy óriási félreértés miatt, meg még ilyen hasonló szituk.
nov. 26. 20:49
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
#3 Mese :D
nov. 26. 20:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 15 évvel ezelőtt Tescoban voltam diákmunkás.

A kozmetikai osztályon töltöttem a termékeket amikor egy 70 körüli néni odajön hozzám, hogy segítsek már neki mert nem találja a vazelint.

A vazelinről annyit kell tudni, hogy gyerekként iskolában egymástól azt hallotuk, hogy az sikosítóként használják az emberek.

Néztem a nénit egy pillanatig és úgy voltam vele,hogy elég idős már de nem az én dolgom más szexuális élete de vazelint sajnos nem árultunk.

Mondtam neki, hogy sajnos nekünk nincs de a másik polcon vannak síkosítók.

Pár pillanat után az arckifejezésőből rögtön világos lett, hogy nem ugyan arra gondoltunk.:D

Akkor brutálisan kínos volt de ma már csak nevetek ha eszembe jut.

nov. 26. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Rámkattant egy ronda nő alig lehetett levakarni.
nov. 26. 21:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
3-as: az még a jobbik eset ha szóltak. Én táborban a fürdőből visszajövet (kis faházak voltak, fürdő külön) ejtettem el és utána az egyik lány szólt, hogy a fiúk azzal fociznak. (Azt nem tudták meg, hogy az enyém volt, csak akkor mertem érte menni, mikor már senki nem volt ott.)
nov. 26. 21:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ciki élmények és rúd: merevedési gondjaim vannak.

Legkellemetlenebb élmény amikor ott van előtted egy feltüzelt csaj, de tudod, hogy nem fog felállni a szerszám. Próbáltam több dolgot, egyszerűen nem működik sajnos.

Nyilván ez ismerkedésnél is eleve erős gátlás.

nov. 26. 21:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Megyek az állomáson, hallom, hogy oda szólnak. Ösztönből válaszoltam:

- Nincs pénzem!

Erre a válasz:

- Csak az időt szerettem volna megkérdezni.

Nagyon kellemetlenül éreztem magam.

nov. 26. 21:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Átadtam a villamoson a helyet egy hölgynek, akinek már elég szépen gömbölyödött a pocakja. Gondoltam, kb. olyan hetedik-nyolcadik hónapban járhat már.

-Tessék leülni a babával.

-Nem vagyok terhes.

(-Hhhhhhhhhhhhhhhhííííííííííííííííííí!!!)

nov. 26. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!