Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hátam mögött miért csinálhatta...

Hátam mögött miért csinálhatta ezt apám? Nagyon haragszok rá.

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem dolgozni és apám felhívta azt az embert aki felvett engem dolgozni és ilyeneket mondott hogy nem vagyok alkalmas szerinte a munkára és hogy nem akarok dolgozni. Ezek után mit csináljak? nagyon utálom apámat, világ életemben bántott engem mindenért és keresztbe tesz ahol ér. Elköltözni meg nem tudok mert amíg nem dolgozok nincs pénzem se. Sajnos tényleg megcsinálta ezt amit írtam. Most mihhez kezdjek? Anyám előtt meg játsza a "jófiút,,. Haragszik rám amiért nem dolgoztam sokáig most meg van munkám keresztbe tett. Milyen apa az ilyen? Pedig nagyon kéne a pénz és dolgoznom kéne sokat.

#munka #apa #rosszat tett
febr. 17. 10:37
 1/9 A kérdező kommentje:
haza jöttem épp akkor halottam hogy ezt beszéli a fönökkel telefonon... és aljasan a hátam mögött):
febr. 17. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha hazamennék, úgy elverném, hogy pislogni se tudna. Aztán közölném vele, hogy ha még egyszer hasonlót csinál, akkor ő megy a temetőbe, én meg a börtönbe.
febr. 17. 10:39
 3/9 A kérdező kommentje:
2: nekem is ezt kéne de sajnos szeretnék szabad maradni bár ilyen apa mellett már börtönbe vagyok....
febr. 17. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Elköltözni meg nem tudok mert amíg nem dolgozok nincs pénzem se."

Elvágsz minden kapcsolatot, nem mondod meg hova mész, eldobbantasz az ország másik felébe, ahol adnak szállást. ott kihúzol egy két hónapot valami munkásszállón, aztán összespórolgatsz annyit hogy ott ki tudj venni egy albérletet.

Biztos nem könnyű út ez, de ez a legkézenfekvőbb ami eszembe jutott.

febr. 17. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott azonnal rákérdeztem volna apámra, hogy ez mi volt? Mi ezzel a szándéka? Meghallgatnám a válaszát, majd sarkon fordulnék és nem szólnék hozzá. Elmennék dolgozni, kitennék magamért, majd, ha a főnökömön úgy látnám, hogy van fogadókészsége erre, akkor beszélnék vele erről. Amúgy meg a belemet kidolgoznám, hogy bebizonyítsam, nincs igaza apámnak. Félretenném az összes pénzem és elhúznék a p.csába, amint lehet, vissza se néznék.
febr. 17. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Hany éves vagy?
febr. 17. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Ezek után mit csináljak?

Mondjuk bizonyítsd be a főnöködnek, hogy apádnak nincs igaza.

febr. 17. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne a remek irány, ha egy ilyen után bebizonyítod a főnöködnek, hogy apád valótlant állított, és nem szabad adni a szavára.
tegnapelőtt 13:07
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Én amikor az egyetem első évében ismeretség, pénz és munka nélkül álltam egy idegen városban, idősebb hölgynél húztam meg magam. Nem mondom, hogy csináld ezt, csak mint utolsó mentsvárat villantom meg.
tegnapelőtt 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!