Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell apám ismerősinek...

Miért kell apám ismerősinek elmondani apukámnak mindig, hogy hol láttak a városban?

Figyelt kérdés
Apukám mindig mondja hogy mondta ez a munka társa az az ismerőse neki hogy engem pl, a boltnál látott, kivel voltam xy helyen.? Nagyon idegesítő. Nem mindegy nekik, hogy mit csinálok? Vadidegen emberek miért leskelődnek egyátalán utánam és utána ha találkoznak apámmal miért mondják neki el, rögtön hogy hol láttak? Nagyon idegesítő. Így pasizni se jó.. Mindenki mindig rólam pletykál. Miért nem tudnak a saját dolgukkal foglakozni? Miért kell leadni apámnak mindig a drótot, hogy hol láttak éppen? Régóta ez megy. Mit tudok tenni?

nov. 23. 12:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Akarok venni magamnak pl titokban valamit, vagy ajándékot akarok venni valainek vagy találkozok valakivel, én nem látok senki apám ismerősét oylankor,de mégis amire haza érek már apám tudja hogy hol voltam... Ez nagyon rossz nekem.
nov. 23. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen idős vagy? Részben jó, hogy figyelnek rád.

De amúgy ja, nem tartozik nagyon rájjuk. Gondolom idősebbek azok szeretnek kibeszélni mindenkit...

nov. 23. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:

47 vagyok, és anyám még mindig tudja, hol járok :D

próbálok kicsit többet sétálni, kevesebbet autózni, néha gyalog megyek be a belvárosba (20 perc séta itthonról). Még be se érek, hív anyám, hogy lányom, rossz az autó? Mert látott x meg y sétálni. Néha rühellem ezt a várost.

Úgyhogy kérdező, van egy rossz hírem, aki ilyen, az mindig el fogja mesélni, hogy látott, ha 100 éves leszel, akkor is.

nov. 23. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, főleg ha nem tud két ember egyébként normális dolgokról beszélgetni.

Nem leskelődés, hogy nyilvános helyen valaki meglát.

nov. 23. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez van
nov. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!