Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Életed legcikibb élménye?

Életed legcikibb élménye?

Figyelt kérdés
Mostanában rámjár a rúd, és szeretném tudni, hogy nem csak velem történnek- e cikis dolgok. Ha érdekel leírom, velem mi történt. :)

nov. 26. 19:58
1 2
 11/20 PMC Wagner ***** válasza:
10%
Lehetne rosszabb, velem szinte évente előfordul hogy össze szarom magam. Mármint szó szerint
nov. 27. 00:29
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Huhh, ezek semmik az enyémhez képest... 😂

Pár éve az akkori partnerem tőlem kapta el a cérnagilisztát. Én se tudtam hogy az vagyok, de az voltam 😭💀

nov. 27. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Hogy kaptad el? Nyers húst ettél? Mosatlan zöldséget?

nov. 27. 17:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer brutálisan részegre ittam magam, teljes képszakadás.

Este derengett valami, hogy azt álmodom, hogy nagydolgom van, felkeltem arra, hogy konkrétan besz@rtam. Kimentem a WC-re, a terméket kézzel kiszedtem a gatyámból, majd levettem és megpróbáltam lehúzni a WC-n ami el is dugult és talán többszöri próbálkozásra ment le, de további részletekre nem emlékszem.

Reggel felébredve kiderült, hogy egyik haveromhoz mentünk fel, mivel nem tudtam megmondani hol lakom. Haverom még említette is, hogy este kimentem a WC-re.

Akkor nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. Majd hazaérve vettem észre, hogy nincs is rajtam az alsónadrág és akkor tudatosult, hogy ami történt az valójában megtörtént.

Mai napig nem tudom, mennyit észlelt az esetből, tippre azt mondanám, hogy otthagytam a WC-t totál szarosan, eldugulva és félig szaros seggel visszafeküdtem aludni :D

nov. 27. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi áruházban siettem volna bevásárolni, pont a kiszemelt árucikk előtt vizsgált hosszasan egy nő valamit. Mérgemben morogtam magyarul: vigye már arrébb azt a nagy hátsóját! Erre megszólal magyarul: nyugi, megyek már.
dec. 3. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

A munkahelyen be akartam rakni a mikróba egy bögre vizet, az instant kávéhoz melegíteni.

Olyan fáradt, bágyadt voltam reggel, hogy üresen raktam be a mikróba a bögrét, és amikor kivettem, akkor meg nagyon meleg volt :S. Szerencsére nem égettem meg a kezem, de nagyon balf@sz voltam....

dec. 8. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Elképesztően rosszul éreztem magam, amikor a munkahelyen el akartam adni egy terméket az ügyfélnek, és a főnök úgy okoskodott bele a munkámba, hogy három kasszával odébb állt, miközben oda kiabált nekem jó messziről. Nagyon ciki volt, maradt volna csöndben a bunkó...
dec. 9. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elhagytam a lakhelyüntől 400 km-re egy kisbusz kulcsát, amiben 9en utaztunk. És még volt két nap a tartózkodásból:) Minden cucc a buszban stb. Az ciki volt, este búfelejtő bulit tartottunk. Monnyuk ez is megoldódott.
dec. 12. 07:16
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
A nagymamám észre vette hogy egy 10 ezrest akartam kivenni a pénztárcàjàból.
dec. 12. 16:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Bepisiltem az osztálykiránduláson
dec. 12. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!