Akinek nincs káros szenvedélye (nem iszik,nem dohányzik,nem drogozik,nincs tetoválása,nem szerencsejátékozik,nem kokszol stb ),volt már olyan,hogy ezért unalmasnak talàltak titeket,vagy ért ezzel kapcsolatban bármi negatívum titeket?
Gimiben olyan osztálytársaim voltak, akik minden hétvégén bulikba jártak, sokszor csatakosra itták magukat, és/vagy dohányoztak. Az előbbiek tették ki az osztály több, mint felét. Utóbbiakból volt olyan is, akinek végzős évünkre nagyon komoly függőség alakult ki.
Az ő szemükben, részben amiatt, hogy én egyik ilyen dologgal sem éltem, élek, unalmas voltam, párszor meg is szóltak, ennek hangot is adtak. Akkor még rosszul esett az ilyen, mégsem változtattam semmin sem. Aztán egy ponton, rájöttem, hogy pont, hogy az ő véleményükre nem kéne adni.
Azóta elballagtunk, ugye kikerültem abból a közegből, és már nincsen ilyen téren gond. A most körülöttem lévő emberek nem szólnak meg amiatt, hogy nincsen ilyesfajta szenvedélyem, ha nekik mégis van, tisztelnek annyira, hogy pl. nem mellettem cigiznek.
Én 2x futottam csak bele ilyenbe.
Az egyik sráccal havarkodtunk, majd amikor megtudta rólam hogy “unalmas” vagyok, akkor el is köszönt. A másik sráccal ismerkedtem társkeresőn. Ezen a ponton ő is elköszönt, csak előtte hozzám is vágta, hogy milyen szar életem lehet, hogy ezek nélkül élek, stb.
Már egyik személyre sem emlékszem, szóval túl mély nyomot nem hagyott bennem szerencsére.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!