Lányok! Kisfiús arc 23 évesen nagy negatívum? 23/F
Egy aranyos arc sose hátrány😌 főleg ha mellé még úriember is.
Ha valaki valóban melléd kerül és valóban szeretni fog akkor férfinak fog látni téged kisfiús arccal együtt is!!!
"Sokan mondták hogy cuki meg aranyos vagyok, de szerintem nem tartanak férfinak."
Ebből szűrted le, hogy kisfiús arcod van, vagy mondták is? Amúgy bajusz, szakáll segít kicsit, de örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál.
Nagyon sok meleg pasinak ez a gyengéje. Ha őket szólítottad volna meg, mást mondanék, de így bizonytalan vagyok. Én is ilyen voltam egyébként. Hetero srácként több meleg ki is kezdett velem. Nem volt konkrétan ezzel túl nagy bajom, mert el tudtam őket utasítani, de hát nőkkel nem volt akkora sikerem.
Az is sokat számít, hogy ezt mennyire ellensúlyozod más férfias tulajdonságokkal, és itt nem azt mondom, hogy legyél macsó, csak normálisan férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!