Akinek nincs káros szenvedélye (nem iszik,nem dohányzik,nem drogozik,nincs tetoválása,nem szerencsejátékozik,nem kokszol stb ),volt már olyan,hogy ezért unalmasnak talàltak titeket,vagy ért ezzel kapcsolatban bármi negatívum titeket?
Figyelt kérdés
#Káros szenvedélyektől mentesség
nov. 25. 15:06
11/23 anonim válasza:
#9 tetkó, mint miden más is, lehet káros szenvedély betegség, függőség. tetkó függőség létező dolog, de általában látszik azokon akik szenvednek tőle
12/23 Metionin válasza:
A tetkó mióta káros szenvedély? Amúgy csak gimiben tartottak unalmasnak, mert nem cigiztem.
13/23 kürtőskalácska válasza:
Igen volt már ilyen.
Nem szoktam sokat inni is volt már amiért beszóltak,hogy nem tudok inni.(Utánna kihívtam egy feles versenyre és végül ő bukta be ;))
Illetve azért is mert nem cigizek.
14/23 anonim válasza:
Én egyértelműen kicsit ki vagyok közösítve a munkahelyen, mert se nem kávézom, se nem cigizek, kb. mindenki más meg igen. Úgyhogy mikor mennek bagózni, kávézni, (és ugye ott csevegnek), én olyankor egyedül maradok.
15/23 anonim válasza:
Én mondjuk iszom sört társaságban, szociális ivó vagyok, meg cigarettázom. De soha nem tartottam unalmasnak, akinek nincs káros szenvedélye. Viszont van munkatársam, aki emiatt kicikizte másik munkatársamat. Mert beültek munka után inni, ő meg kólát ivott. Na engem ez abszolút nem zavar. A társaság miatt ülök be haverokkal, munkatársakkal inni, nem azért hogy utána kicikizzem, ha nem sört vagy rövidet iszik. Sőt azt kifejezetten utálom, ha valaki nem ismeri a mértéket. 1-2 sör oké meló után, de ne igya magát hót részeggé......
16/23 anonim válasza:
A tetoválás mára annyira kommersz lett, hogy lassan azt közösítik ki, akinek nincs és nem is akar.
17/23 anonim válasza:
#11: ennyi erővel kiírhatta volna úgy a kérdést, hogy "Akinek nincs káros szenvedélye (nem sportol,nem szexel,nem kártyázik stb )..."
18/23 anonim válasza:
Persze, hogy volt. De szerencsére magamnak élek és nem másnak.
19/23 A kérdező kommentje:
17 ennyi erővel igen,de én így írtam ki😁
nov. 25. 18:08
20/23 anonim válasza:
Kicsit se érdekel, hogy más milyennek tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!