Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akinek nincs káros szenvedélye...

Akinek nincs káros szenvedélye (nem iszik,nem dohányzik,nem drogozik,nincs tetoválása,nem szerencsejátékozik,nem kokszol stb ),volt már olyan,hogy ezért unalmasnak talàltak titeket,vagy ért ezzel kapcsolatban bármi negatívum titeket?

Figyelt kérdés

#Káros szenvedélyektől mentesség
ma 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, elég rossz közegben kell mozogni ahhoz, hogy olyan emberekkel találkozik, akik szerint a tetoválás tesz valakit érdekes és izgalmas jellemé. Sokkal többet számít, hogy mivel foglalkozol, milyen hobbijaid vannak, utazol-e.
ma 15:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Kortól, nemtől függetlenül kíváncsi vagyok a tapasztalatokra(én ilyen vagyok)és az olyanok is nyugodtan írhatnak akik unalmasnak találjàk az ilyen embertípust
ma 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy picit off, de akár meg is fordíthatnánk a kérdést, hiszen a legtöbb dohányzót legalább egyszer megszolják az életben.
ma 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen negatívum nem ért emiatt engem eddig.
ma 15:21
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Ritkán történt ilyen, de megesett, főleg tinikoromban. Akkor pl. azért mondtak élhetetlen meg unalmas embernek, mert megkértem vkit, hogy menjen arrébb a székével ahelyett, hogy felrúgtam volna :D, ill. azért, mert nem cigiztem, nem voltam a társaság közepe és jól tanultam. De kaptam már meg felnőtt koromban is, igaz, az online volt párszor, képembe személyesen sosem kaptam, hogy unalmas vagyok, amiért:

- nekem egy színházi előadás vagy egy túra izgalmasabb tud lenni, mint a fesztiválozás meg a pasizás

- unalmas vagyok, amiért monogám vagyok és nem akarom megcsalni a páromat

Egyik kollégám meg azt mesélte, konkrétan állásinterjún mondta vki, hogfy hú, ezek milyen unalmas hobbik, amikor azt mondta, hogy szabadidejében olvas és filmeket néz leginkább.

ma 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy távolról nagyon rosszindulatúak tudnak lenni az emberek vica-versa. Köpködnek egymásra a tetováltak és az antidohányosok a különféle közösségi oldalakon, de élőben, szemtől szemben úgysem számít semmi más, csak az ember személyes varázsa. Bármilyen is legyen távolról valaki, az mind csak illúzió. Közelről úgyis másra fogtok koncentrálni egymásban.
ma 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Csak alkohol miatt, mert az ilyen társasági program. De itt is főleg család
ma 15:47
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

Igen, főleg azért mert nem iszok.

Olyanok szoktak beszólni akik nem tudnak mértéket tartani, nekik csak az a szórakozás ha annyit isznak hogy összefossák, hugyozzák magukat. Inkább leszek unalmas, de az ilyet legszívesebben leköpném. Undorító féreg.

Kúszik-mászik a saját ürülékében és ez neki a "szórakozás". Egy állat magasabb szinten van tőle.

ma 15:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválás nem káros szenvedély.

Amúgy utoljára talán egyetemen szóltak be ilyen miatt.

ma 16:02
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Engem se ítéltek el soha emiatt, azonban 2 hete lett egy pici tetkóm, de ennek szentimentális értéke van számomra és nem is látja senki.

25/n

ma 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!