Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik állandóan azt mondják,...

Akik állandóan azt mondják, hogy itthagyják az országot, de végül mindig közbe jön nekik valami de lenne rá pénzük ,de nem mennek ki külföldre annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják kifogásnak, hogy elromlott az autó vagy közbe jött valami, nem jött össze a kinti melo mégse. Van egy ismerősöm aki 2 éve akar kimenni. Van pénze, kocsija de mindig közbe jön neki valami. Az ilyen emberek valójában itt se akarják hagyni az országot, csak mondják, hogy itthagyják?

#külföld #az országot
nov. 23. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem hajléktalan koldusnak kell kimenni hanem kell tudni nyelvet dolgozni kell rendesen és akkor nem hajléktalan szállón laknál.Meg is érdemled ha ilyen körülmények között vagy.
nov. 23. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11#

Szerintem on szokott koldum,mert es nem. On meg kint sem volt , en tobb 100szor.En nem szegenykent mentem ki eloszor. Egyebbkent is gyerekkorom ota jarom az egesz vilagot. 5idegen nyelvet tanultam meg eddig, de mar csak angolul es nemetul beszelek de nemetul csak ha muszaj. Szerintem tobb szakmxm van mint onnek. Maga egy nagyon tanulatlan muveletlen ember, mert tudna akkor hogy a hatar mellett elo hajlektanok is beszelnek idegen nyelveket.

nov. 23. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha te öt nyelven beszélnél akkor nem csövesként hajléktalan szállón kuncsorognál szállásért, 30 éve több országban élek sehol nem kellett koldulnom meg szállást keresnem, mindig kerestem annyit hogy ki bírtam fizetni egy lakásbérlést akár kezdetben mosogatóként Londonban akár felszolgálóként Párizsban vagy most Bécsben már a saját az átkozott nyugaton keresett pénzemből hitelmentesen vett lakásomban.

Szóval neked nem való külföld,megfelelő neked az otthoni nyomor.

Ha meg valóban ez a sorsod kint azt csak saját magadnak köszönheted ne itt hisztizz.

nov. 23. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:

10

Hajlèktalannak kímenni, az marha nagy ötlet. Magadtól volt ennyi agyad?

nov. 23. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
12. A testvérem Németországban él. Nyelveket beszél és orvos. Érdekes módon sosem kellett koldulnia, most meg már ott örököltek házat a férjével és családjuk van. De van egy másik ismerősöm. Ő neki nincs ilyen "fancy" szakmája amikor kiment egyetemista volt. Dolgozott étteremben szakácsként és pincérként. Érdekes módon sosem kellett hogy kolduljon. Meg lehet oldani a kinti életet csak neked nem sikerült. Nem tudom hogy mit rontottál el, de valamit nagyon. Mondjuk a helyesírásod alapján...
nov. 24. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi például sosem mondogattuk, hogy eljövünk, nem is akartunk, hanem egyszer csak fogtuk magunkat és eljöttünk.

40 körüliként 2 kisiskolás gyerekkel Németországba :)

Ez a második évünk itt, és nem bántuk meg. Otthon multinál voltam pénzügyes nettó 500 valamennyiért, itt könyvelésen vagyok egy cégnél, már a duplájánál tartok, amit otthon kerestem, pedig épp letelt a fél év próbaidőm.

De nem a pénz számít igazából, hanem minden más, az iskola sokkal jobb, a környezet szebb, az emberek normálisabbak, az egészségügy...

nov. 30. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!