Akik állandóan azt mondják, hogy itthagyják az országot, de végül mindig közbe jön nekik valami de lenne rá pénzük ,de nem mennek ki külföldre annak mi az oka?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják kifogásnak, hogy elromlott az autó vagy közbe jött valami, nem jött össze a kinti melo mégse. Van egy ismerősöm aki 2 éve akar kimenni. Van pénze, kocsija de mindig közbe jön neki valami. Az ilyen emberek valójában itt se akarják hagyni az országot, csak mondják, hogy itthagyják?#külföld #az országot
nov. 23. 13:34
1/16 A kérdező kommentje:
van egy jó ismerősöm aki azt mondja menjek ki vele németbe régota, már nem tudok neki hinni ha hív, mert végül azt mondja mégse megyünk. Amugy se akarok kimenni nagyon, ezek után meg főleg nem.
nov. 23. 13:37
2/16 anonim válasza:
Ha van családod és jóban vagy velük, akkor nagyon nehéz döntés. Szerintem ez is lehet a háttérben.
Nálam mindenképp ez az oka.
3/16 A kérdező kommentje:
neki nincs családja ez a furcsa benne.
nov. 23. 13:42
4/16 A kérdező kommentje:
család lenne akkor megérteném.
nov. 23. 13:42
5/16 anonim válasza:
Akkor csak simán félhet. Esetleg az itteni kényelmét, még ha elégedetlen is, tart lecserélni a külföldi bizonytalanságra.
6/16 anonim válasza:
Miért lényeges hogy megy vagy marad?Az ő dolga.
7/16 anonim válasza:
Az ő dolga. Ezer ok lehet mögötte. Fél vagy van valamije/valakije akit nem akar itthagyni.
8/16 anonim válasza:
Azért nem megy, hogy ilyen ostoba kérdések megszülethessenek.
Amúgy már elment volna de szerette volna, hogy ezt a kérdést feltedd.
9/16 anonim válasza:
"neki nincs családja ez a furcsa benne."
Szóval van egy ember, és ahelyett, hogy megkérdeznéd tőle, találgassunk mi.
Logikus.
10/16 anonim válasza:
Nem is eri meg eljonni.En most kint vagyok. Nemeteknel a hajlektalanok csak fizetos etelt kaphatnak a boltbz olcsobb. Szivatas ugyan az mint az otthoni hajlektaldnszalllokon. Pont ugyan az. Frissen mosott szaritaylxn ruhaba akartak elkuldeni az elso nap este. A szobaba sem volt futes. Luxemburgba ha mar 1°C van mar fenyegetoznek a nemetek hogy mar nincs minusz es mennyel el.Sehol nem kaptam pozitiv visszajelzest. A 2havi fizetesem felretett penzet egy het alatt elkoltottem ugy keresesre hogy csak nehany napot aludtam agyba. Luxemburgba minden nap 2szer atkutatjak holmijaimat a nemet katonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!