Strandon voltam.Volt 1 nő aki állandóan engem keresett a tekintetével,nagyon sokszor megnézett.A vízben mellém jött(egy kis helyet kihagyva azért köztünk) Énis nézegettem de nem mentem oda hozzá,nem beszéltünk. ?
Aztán másnap megtaláltam facebookon ráírtam hogy odaakartam menni blabla.. de inkabb ráírtam hogy van-e kedve ismerkedni
A válasz nemleges lett.
Nos tudom hogy nincs kapcsolata és fentvan társkeresőn is tehát akar kapcsolatot mégis kioffolt
Ezt annak köszönhetem amiért nemmentem oda akkor hozzá és úgyvan vele hogy ilyen beszari sráccal nem foglalkozik vagy mi?
Női válaszokra kíváncsi lennék.
20 éves korosztály.
Hogy a fenébe lehet megtalálni valakit fészen, akiről semmit nem tudsz? Ez nagyon para. Én vissza sem jelölök random ismeretlent. Amennyi kattant van mostanság. Én is kapcsolatban vagyok, mégsincs kiírva. Nem teszem ki az egész életem, nincs köze hozzá bárkinek.
Szerintem lehet amugy hogy te nézted be, mert ha annyira érdekelted volna a nőt, akkor belement volna az ismerkedésbe. 80%
4 es gratulálok hozzá hogy nemrakod ki 😁
Biztos gondolkodsz rajta hogy miért irogat a sok balek rád ugye ?
Egyébként 1 barátomtól tudom a nevét
És nincs kapcsolatba
Azt nemigaznán lehet benézni ha valaki szemez,néz
5
Igen, gondolkozok, hogy miért csak balekok írnak.
Amugy ha baráttól tudod a nevét, lehet esetleg hogy valahonnan ismerősnek tűntél neki és azért nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!