Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Strandon voltam.Volt 1 nő aki...

Strandon voltam.Volt 1 nő aki állandóan engem keresett a tekintetével,nagyon sokszor megnézett.A vízben mellém jött(egy kis helyet kihagyva azért köztünk) Énis nézegettem de nem mentem oda hozzá,nem beszéltünk. ?

Figyelt kérdés

Aztán másnap megtaláltam facebookon ráírtam hogy odaakartam menni blabla.. de inkabb ráírtam hogy van-e kedve ismerkedni

A válasz nemleges lett.

Nos tudom hogy nincs kapcsolata és fentvan társkeresőn is tehát akar kapcsolatot mégis kioffolt

Ezt annak köszönhetem amiért nemmentem oda akkor hozzá és úgyvan vele hogy ilyen beszari sráccal nem foglalkozik vagy mi?

Női válaszokra kíváncsi lennék.

20 éves korosztály.

júl. 24. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem 20 eves vagyok,de nő. Szamomra abszolut szanalmas, hogy nem jossz oda es aztan lenyomozol neten es ramirsz. Maskor massal legyel ferfi, kezdemenyezz.
júl. 24. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Világos amit mondasz.De akkor szerinted az lehet a fejében amit a végén kifejtettem?
júl. 24. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatom, az o fejeben mi van, de sztem szamodra mar mindegy is. Legkozelebb ugyesebb leszel
júl. 24. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a fenébe lehet megtalálni valakit fészen, akiről semmit nem tudsz? Ez nagyon para. Én vissza sem jelölök random ismeretlent. Amennyi kattant van mostanság. Én is kapcsolatban vagyok, mégsincs kiírva. Nem teszem ki az egész életem, nincs köze hozzá bárkinek.

Szerintem lehet amugy hogy te nézted be, mert ha annyira érdekelted volna a nőt, akkor belement volna az ismerkedésbe. 80%

júl. 24. 19:44
 5/11 A kérdező kommentje:

4 es gratulálok hozzá hogy nemrakod ki 😁

Biztos gondolkodsz rajta hogy miért irogat a sok balek rád ugye ?

Egyébként 1 barátomtól tudom a nevét

És nincs kapcsolatba

Azt nemigaznán lehet benézni ha valaki szemez,néz

júl. 24. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5

Igen, gondolkozok, hogy miért csak balekok írnak.

Amugy ha baráttól tudod a nevét, lehet esetleg hogy valahonnan ismerősnek tűntél neki és azért nézett.

júl. 24. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Rohadt para vagy...
júl. 24. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért nem mentél oda hozzá akkor ismerkedni? Utólag már késő bánat. Ott lett volna sanszos bevágódni, ha jófej vagy.
júl. 24. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Az elő ismerkedést semmivel sem lehet pótolni.
júl. 25. 13:44
 10/11 Anonymuska ***** válasza:
Menj oda élőbe ha nem akkor ne. Nincs ezen mit túlbonyolítani
aug. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!