Strandon voltam.Volt 1 nő aki állandóan engem keresett a tekintetével,nagyon sokszor megnézett.A vízben mellém jött(egy kis helyet kihagyva azért köztünk) Énis nézegettem de nem mentem oda hozzá,nem beszéltünk. ?
Figyelt kérdés
Aztán másnap megtaláltam facebookon ráírtam hogy odaakartam menni blabla.. de inkabb ráírtam hogy van-e kedve ismerkedni
A válasz nemleges lett.
Nos tudom hogy nincs kapcsolata és fentvan társkeresőn is tehát akar kapcsolatot mégis kioffolt
Ezt annak köszönhetem amiért nemmentem oda akkor hozzá és úgyvan vele hogy ilyen beszari sráccal nem foglalkozik vagy mi?
Női válaszokra kíváncsi lennék.
20 éves korosztály.
júl. 24. 17:55
11/11 anonim válasza:
Szánalmas vagy kisköcs.g,azért offolt,balfék vagy nem férfias..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!