Mit csináljak, hogy ne érezzem állandóan ezt a szagot?
Figyelt kérdés
Minden reggel apám nagy wc-zik és nyitva hagyja a wc ajtót és nem használ wc illatosítót( illatosított nem is vesznek sajna) És közel van a wc a konyhához, és jóízüen enni se tudok mostanában, eddig nem éreztem ezt de az utóbbi pár hétben minden reggel apám wc-zése után olyan undorító szag lesz a lakásban, hogy legszívesebben elmenekülnék. Wc-n nincs ablak. Kis panel lakás. Mit csináljak, beleörülök a szagba. Oda fújok parfümmel sokat, de akkor se lesz jobb szag.szept. 10. 06:25
1/10 A kérdező kommentje:
Nem érti meg hogy nagydolog közben pláne ha én eszek, csukja be azt az ajtót.
szept. 10. 06:26
2/10 anonim válasza:
Ilyenkor nyisd ki az ablakokat ahol csak lehet.
Jön a tél. Látod hogy beült a vécére, de az ajtó nyitva van. Ilyenkor azonnal felpattansz is amelyik ablak csak nyitható, azt kinyitod.
A hőmérséklet különbség miatt a huzat gyorsan kiviszi a szagot, és a plusz fűtési költségek miatt faterod lehet hogy inkább úgy dönt hogy becsukja maga után a vécéajtót.
3/10 anonim válasza:
Nàlunk is ez szolott lenni. Én rászólok hogy ahogy lefektette a kábelt küldje is tovább a csatornarendszerbe , és csukja be az ajtót illetve fújja be. Ìgy nincsenek kellemetlem szagok. Ha nem vesznek illatosìtót akkor szaladj el te a boltba , nem drága 😃
4/10 anonim válasza:
Én max aludni járnék "haza", ha ilyenek lennének a körülmények. Reggel távoznék a lakásból, mielőtt elkezdődne a napi rutin.
5/10 anonim válasza:
Csinálj kereszthuzatot. Vagy vegyél illatosítót.
6/10 anonim válasza:
Fugci. Eszembe juttattad apàmat. Mélyszegénységben nőtt fel és megtartotta a szokàsait. Napi 1 alkalommal engedte lehúzni a WC-t. Nagyon utàltam gyerekként. Mai napig így él, pedig màr akkor sem voltunk csórók. 2 autó volt a csalàdban, de egész lakàs bűzlött mert ő hisztirohamot kapott ha "pazaroltunk". Szerintem mentem úgy iskolàba hogy nekem is szrszagom volt csak gyerekként ebben felnőve fel se tünt.
7/10 A kérdező kommentje:
Mi se vagyunk csórók
szept. 10. 08:31
8/10 anonim válasza:
Egyedül téged zavar ez a családban? Anyukád veletek él? Reggelenként otthon van?
A nők szaglása kifinomultabb. Ami egy férfit nem zavar (szag), az a legtöbb nőt igen. Ha anyukádat is zavarja, akkor kérd meg, hogy ő szóljon apukádnak, annak nagyobb eséllyel lenne hatása.
9/10 anonim válasza:
Vegyél egy légfrissítőt, és fújj befelé, amíg bent van. Pár alkalom után várhatóan be fogja csukni az ajtót.
10/10 anonim válasza:
Amikor érzi hogy pottyan ki belőle a cucc, akkor már húzza is le a wc-t így nem lesz szag. Tudom, mert a börtönben így csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!