Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak hogy ne engem...

Mit csináljak hogy ne engem ugráltassanak állandóan?

Figyelt kérdés

Kisebb, jó tömegközlekedéssel rendelkező városban lakunk. Magánvállalkozó vagyok, így gyakran fárasztóak a napjaim, és többnyire nem kiszámíthatóak hogy mikor mennyi szabad időm van, arról nem is beszélve hogy ezer plusz egy dolog jár a fejemben napközben. A családban kettő embernek van jogsija, de egyikük sem akar vezetni pedig autó is van.

Szóval, szinte nem telik el úgy nap hogy ne engem kérnének meg valamire. Vigyem el ide, vigyem el oda, menjek el ezért a boltba menjek el azért a boltba, nyomtassak nekik több száz oldalt vagy segítsek valamit megcsinálni a ház körül. Persze van hogy elfelejtem mert sok minden jár a fejemben a munkám miatt, de akkor meg én vagyok a rossz hogy miért felejtettem el.

Hogyan mondjam már meg nekik hogy oldják már meg mint minden más ember? Sokszor elég a magam baja nemhogy még mikor haza érek már ugorjak is nekik hogy épp mit találnak ki.

2022. dec. 8. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan mond meg nekik? Hát így:

"Oldjátok már meg mint minden más ember. Sokszor elég a magam baja nemhogy még mikor haza érek már ugorjak is nektek hogy épp mit találtatok ki."

2022. dec. 8. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kell nemet mondani.
2022. dec. 8. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondj nemet. Lehet, hogy először meg fognak sértődni. De majd hozzászoknak.
2022. dec. 8. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Hozzon festéket, papírt. Azt hiszi, ingyen van? Mondd, hogy nem érsz rá.

Hát azt nem írom, hogy vezessen, aki nem akar, mert itt mindig azt írják, hogy jobb lenne, ha csomóan nem vezetnének.

Nemet mondani nehéz, de sajnos néha kell. Egyre többször, bele fogsz jönni. Fel se vedd a telefont mindig.

2022. dec. 8. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak hogy ne engem ugráltassanak állandóan?"

Ne ugrálj nekik!

2022. dec. 8. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
6%
És ha rutintalanságuk miatt összetörik az autót, amit odaadsz nekik? Akkor ki lesz a hibás? Ha feledékeny vagy, csinálj jegyzetet arról, amit bevállaltál.
2022. dec. 8. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Nyilván az a hibás, aki összetöri. Ha nem tud vezetni, akkor menjen tömegközlekedéssel, vagy rendeljen házhoz.

2022. dec. 8. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Oldja meg mindenki magának, nem a te kötelességed.
2022. dec. 8. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehetne nemet mondani, de ne úgy, ahogy az első írta, mert abból sértődés lesz. MOndd, hogy jó, megcsinálom, elhozom,elviszem stb., de nem most, majd holnap, ma már nagyon fáradt vagyok. Ti nem tudtátok volna elhozni? Vagy másnap csináld meg nekik, de úgy add át, hogy szeretnéd, ha nem mindent neked kellene csinálni, és ők is besegítenének, mert már nagyon fáradt vagyok estére.
2022. dec. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!