Szerintetek is nagyon furcsa és rossz dolog, hogy a saját anyám ilyet mond magáról , vigyorogva, hogy ő egy irigy ember.?
Figyelt kérdés
Nem tetszik aki így beszél..nov. 20. 22:06
1/7 A kérdező kommentje:
Mostanában elég fura lett szegény anyum. Mindig ideges, sokat dolgozik és meggondolatlanul beszél.
nov. 20. 22:06
2/7 A kérdező kommentje:
Miert mond ilyet magáról nem tudom de furcsa nagyon
nov. 20. 22:10
3/7 anonim válasza:
Az a bajod, hogy irigy, vagy az, hogy kimondja? (Amúgy lehet, hogy nem gondolja komolyan.)
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem rossz az, ha valaki reálisan tudja látni saját magát. Már persze ha tényleg az.
5/7 anonim válasza:
Ezerszer jobb az ilyen, mint azok az emberek akik meg vannak győződve róla hogy ők mennyire tökéletesek, aztán közben tele vannak rosszindulattal, és komplexusokkal.
Amúgy elég zaklatottnak tűnsz, jól vagy?
7/7 anonim válasza:
Én vállalom hogy nagyon irigy ember vagyok. Tisztában vagyok vele hogy ez nagyon nem jó dolog, de az igen hogy beismerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!