Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ilyenkor mit szeretne egy fiú?

Ilyenkor mit szeretne egy fiú?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam az egyetemen, akivel még csak köszönőviszonyban sem vagyunk, de nagyon sokszor összeakad a tekintünk a folyóson és a büfében. Egyetemi éveink kezdetén egyszer egy közös órán mellé keveredtem véletlenül és akkor beszélgetést kezdeményezett, aztán következő félévben nem láttam, majd az előző félévben rengetegszer futottunk össze a folyosón, volt, hogy egymás után többször is és hol közelről, hol távolról, de mindig az arcomat nézte. Aztán a mostani félév első közös óráján arra lettem figyelmes, hogy engem bámult. Soha nem mosolygott még, vagy komolyan néz vagy teljesen neutrálisan. Nekem ezek nem egyértelmű jelek, hogy tetszem neki mondjuk vagy akar valamit, de mégis furcsállom, hogy ennyiszer néz. Ilyenkor mit szeretne kifejezni?

tegnap 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Ha látod hogy néz akkor ezek szerint te is bámulod. Lehet azért néz hogy te miért nézel
tegnap 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Még szép, hogy odanézek, ha azt érzékelem, hogy valaki néz. Te talán nem?
tegnap 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
De, cserébe nem lepődök meg ha bámul amiért bámulom
tegnap 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
This is the beginning of a beautiful friendship
tegnap 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnálatos, ha a leírásból azt sikerült leszűrnöd, hogy én bárkit is bámulok.
tegnap 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit töketlen a srác, semmi problémás nincs abban, ha te teszel néhány óvatos, de támogató lépést. Akkor sincs baj, ha esetleg félreértetted, pár nap alatt kihevered miközben úgy teszel mintha nem is komolyan gondoltad volna.

Simán odamehetsz valami konkrét szakmai vagy semleges kérdéssel, és ahogy reagál, abból már kiindulhatsz.

De ha tényleg kicsit béna és zavarba jön, akkor segíts neki, vedd át az irányítást, fel fog oldódni.

tegnap 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!