Miért fázok a lakásban pedig be van fütve? 2 napja csak fázok, de nem érzem betegnek magam.
Pedig a pálinka jobban átmelegít.
A "szolgáltatások" díjainak emelési mértéke és üteme fordított arányban áll annak minőségével és folyamatosan hatványozódik.
20 éve lakom ott, ahol jelenleg is, - amikor még nem volt extrém hideg télen a -7 - 10 ° C, - de ennek ellenére ablakot kellett néha nyitni, mert annyira fűtöttek. MOST nem jéghideg a radiátor, - de nem több - és hiába segítek rá légkondival a fűtésre, paplannal kell itthon betakaróznom. Gondolom, a "szolgáltató" azonnal rohanna mindenféle jogi orvoslatért, ha felvetném nekik, hogy a szolgáltatás színvonalához, sűrűségéhez szeretném igazítani a számlák befizetésére irányuló hajlandóságot! Értetlenül tiltakozna, hogy én hogy képzelem el a csillagászati összegekért szolgáltatást!
Lehet csak a szoba levegőke van melegitva a falak meg nem.
En távfűtéses műanyag nyilászárós lakásban éreztem ezt mjndig ha levetkozok fázom ha delöltözöm melegem van, aludnj se birtam ott soha nem volt jo sehogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!