Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért fázok a lakásban pedig...

Miért fázok a lakásban pedig be van fütve? 2 napja csak fázok, de nem érzem betegnek magam.

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró, mert más nem fázik csak én, egyre jobban fázok, mi lehet a baj? Amugyse bírom a hideget.

nov. 15. 15:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A lábad tartsd melegen -. dupla vagy vastag zokni, papucs, házicipö
nov. 15. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Hát most ugye itt van ez a nyirkos sz@r, simán visszaesett pár fokot, én 20 fokban is majd megfagytam!
nov. 15. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Nyirkos-párás idő, telihold is van, ezek csak fokozzák a hangulatot. (-)
nov. 15. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a vérkeringésed.

Mozogjál.

nov. 15. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Szar párás az idő kint, ilyenkor más a hőérzet.
nov. 15. 16:34
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

Pedig a pálinka jobban átmelegít.

nov. 15. 16:36
 17/22 A kérdező kommentje:
innék pálinkát szívesen ha lenne
nov. 15. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

A "szolgáltatások" díjainak emelési mértéke és üteme fordított arányban áll annak minőségével és folyamatosan hatványozódik.

20 éve lakom ott, ahol jelenleg is, - amikor még nem volt extrém hideg télen a -7 - 10 ° C, - de ennek ellenére ablakot kellett néha nyitni, mert annyira fűtöttek. MOST nem jéghideg a radiátor, - de nem több - és hiába segítek rá légkondival a fűtésre, paplannal kell itthon betakaróznom. Gondolom, a "szolgáltató" azonnal rohanna mindenféle jogi orvoslatért, ha felvetném nekik, hogy a szolgáltatás színvonalához, sűrűségéhez szeretném igazítani a számlák befizetésére irányuló hajlandóságot! Értetlenül tiltakozna, hogy én hogy képzelem el a csillagászati összegekért szolgáltatást!

nov. 15. 16:53
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
...Az meg már csak a hab a tortán, hogy télen - nyáron szednek mindenféle fantáziadíjakat, amelynek elsődlegesen a mértéke orcátlan a nyújtott "szolgáltatáshoz" képest.
nov. 15. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Lehet csak a szoba levegőke van melegitva a falak meg nem.

En távfűtéses műanyag nyilászárós lakásban éreztem ezt mjndig ha levetkozok fázom ha delöltözöm melegem van, aludnj se birtam ott soha nem volt jo sehogy

nov. 15. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!