Ha egy pasi pszchiátriai betegnek van nyílvánítva. De mégis ad magára és sokkal jobban néz ki mint a többi vele egykorú,akkor lehet,hogy nem is beteg valójában,csak pénzért betegnek nyílvánítatta magát?
"csak pénzért betegnek nyílvánítatta magát"
Ilyet a világon sehol sem lehet, még pénzért sem. Ne a hülye filmekből indulj ki.
Nem.
Még iskolába jártam rohadt rosszul, megviseltnek néztem ki, szociális fóbiával.
Aztán, hogy nem kellett szorongásban élnem többé, edzeni kezdtem, nyugalomban éltem, persze, hogy jól nézek ki.
Továbbra is beteg vagyok, csak jobb körülmények között élek, nem vagyok akkora stressznek kitéve.
Rólam se mondanák meg külső alapján, nem vagyok leszázalékolva, de szerintem ha úgy kellene élnem, mint régen, már kikészült volna a szervezetem.
Hát nem tudom, ez elég alaptalannak tűnik kérdező. Kezdjük ott hogy ebben az országban automatikusan kapod a hatalmas stigmát sőt démonizálást, ha akár a legkisebb gyanú is felmerül hogy nem oké valami veled odabent. Sokszor még mindig az van, hogyha valakiről csak annyi kiderül hogy pszichológushoz jár/járt, egyesek már azon csámcsognak hogy biztos őrült vagy elmebeteg.
Na most szerinted ennek bárki is kitenné magát önként? Sokkal egyszerűbb és úgymond biztonságosabb lenne valami egyéb sérülést vagy fogyatékosságot előadni akár színlelve, ha a leszázalékolás lenne a cél. Ráadásul ha jól tudom, a legtöbb pszichiátriai problémára a drága jó magyar állam nem is ad igazából semmiféle leszázalékolást. Néha még ha levágja a kezed lábad a gép, akkor is nehéz kiharcolni ezt.
Ha a pasi olyan jómódú minek neki az a minimális pénz amit kap egy beteg ember?
Illetve a másik hogy attól hogy valaki fogyatékkal él attól miért ne lehetne igényes? Én is pszichiátria beteg vagyok de nagyon igenyes vagyok a külsömre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!