Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen beteg emberek?

Miért vannak ilyen beteg emberek?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna hogy vannak olyanok akiknek ennyire beteg az agyuk hogy ilyeneket csinálnak.

Örülten ijesztő cikk, olvass:

[link]

Ez már több a sokknál!!!!!!!!!

2023. aug. 21. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Miért kell állandóan cikkeket véleményeztetni? Nem erre való ez az oldal, ez nem vitafórum.
2023. aug. 21. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát, most mondanám, hogy tudok én neked valóban ijesztő dolgokat mutatni, de ha már egy cikktől ennyire kiborultál, akkor inkább hagyjuk. Vannak beteg elméjű emberek a világban, maradjunk annyiban.
2023. aug. 21. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg a híreket vitatni, a híroldalak Facebook oldalán is közzé vannak téve kommentelhető formában. Ott akár több száz véleményt is olvashatsz és reagálhatsz rájuk. Semmi értelme ide kirakosgatni.
2023. aug. 21. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Te idefigyelj, komolyan nem fogod fel, hogy ez nem magazinfórum?! Ez már nem az első ilyen kérdésed, megmondtam már, hogy menj a Facebook-ra és ott kommenteld ezeket, ne a Gy.k.-t szemeteld már tele velük! Ez az oldal NEM erre való, komolyan nem tudod megérteni?
2023. aug. 21. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Origo? Ha te ennek mindig hiszel, te vagy a beteg.
2023. aug. 21. 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ma este rosszat fogok álmodni.
2023. aug. 21. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nyitok meg bulvárhülyeségeket.
2023. aug. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!