Az ilyen beteg állatok hogy találják meg egymást?
"Nem betegek ők, csak egy kicsit másként látják a világot, mint az átlagemberek!", - mondaná egy ugyancsak beteg "szakorvos", akinek MÉG nem fűrészelték ketté a feleségét vagy a lányát ilyen állatok...
"Ők is csak emberek!"
NaLLLLYYYYa!
A legtöbb ember beteg. Ki így, ki úgy. Ha nem lennének társadalmi korlátok, rengetegen elég durván bántanának másokat.
A sajnálat megint más kérdés. Én pl. nem tennék senkivel semmi ilyet, nem élvezem, ha valaki szenved a közelemben, DE már sajnálni sem tudok senkit. Egyszerűen kiölték belőlem, pedig extrém érzékeny és empatikus voltam. Rájöttem, hogy nincs értelmes sajnálnom senkit, mert senki sem ártatlan.
Az emberek bár azt hiszik, ők már értelmes gondolkodó lények, de még mindig nagyon könnyen ki lehet hozni az állatot, az ösztönöket, kontrollvesztett ösztönös reakciókat.
A tudatos, gyors, folytonos kontroll a megoldás, de az utóbbi időben pont ezt (sem) nem tanítják, nem vezetik rá a gyerekeket.
És melyik a rosszabb?
Az ősember vagy a nős ember?
-VITZ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!