Terhes vagyok 8 hetes ma hánytam már nagyon sokszor. Holnap meg dolgozni kéne menni. Tudják hogy nem vagyok beteg. Most mit csináljak? Mit találjak ki?
Eddig nem hánytam csak ma. Holnap is fogok akkor?
Még nem akarom elmondani hogy terhes vagyok.
Nem biztos, hogy minden nap fogsz hányni, én pl. kb. háromnaponta szoktam, de ez kiszámíthatatlan innentől, ha már egyszer megtörtént.
Ha egyszer megtörténik még mondhatod a munkahelyeden, hogy elcsaptad a gyomrod, de hosszú távon jobb, ha elmondod, hogy terhes vagy.
Ennél kevesebből is rájön a környezeted. Nem sokat tehetsz. Persze szívesen eltitkolnánk 12 hétig, de ha valakinek erősebb tünetei vannak annak kb ez esélytelen. A közvetlen környezeted elől nem biztos, hogy titkolni tudod.
Nekem egy szombati napon kellett volna megjönnie. Aznap már pozitív volt a tesztem. Hétfőn bent a munkahelyemen olyan erős szédülés tört rám, hogy faltól falig közlekedtem. Mondtam én bent valami okot rá, de két nappal később már mindenki a terhességemről beszélt.
Én meg hiába nem hánytam... a nők akkor is rögtön tudták. Én meg aztán már nem cáfoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!