Még nem akarom megmondani a férjemnek hogy kisbabánk lesz de azt akarja hogy menjünk fürdeni valahova. Mit találjak ki miért nem fürdök? Vagy megmondjam?
Miért nem fürdesz? Nővérem simán strandolt tavaly 3-4 hónapos terhesen és semmi baja nem lett se neki se a babának.
Egyébként szerintem ne várj a hírrel, biztos tudni akarja.
1. Igen hülye ötlet direkt elhallgatni ilyet.
2. A házassági évforduló nem arról szól, hogy terhes lettél - hanem egész másról!
3. Ami viszont teljesen érthetetlen, hogy miért ne fürödhetnél a terhesség miatt?!?!?!?
Szerintem is butaság várni a bejelentéssel, és ha tó pl akkor simán belemehetsz, termálvízbe nem ajánlott, én amúgy medencébe se mennék bele, viszont
Lehet gyógyszertárban kapni tapaszt, nézz utána gynopatch tapasz a neve, esetleg kérd ki nőgyógyász véleményét..
Persze hogy mondd el, ez egyértelmű. Mért kéne várni vele? Főleg hazudozni h mért nem mész fürdeni, ez miért jó? A házassági évfordulón inkább a házasságotokat ünnepeljétek, ez pedig egy másik alkalom.
És ha 5 hónap múlva lenne az évfordulótok akkor addig várnál? Nem értem mért kell magadban tartani egy ilyen hírt, hadd örüljön a férjed id.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!