Mit tegyek? 11 éves fiú vagyok és aggódok. Eggyik nap fájt az alhasam és a herém alatt volt egy izé ami fájt ha hozzáértem . Nem lehet hogy éces vagyok félek megmondani anyámnak. éces vagyok, és ha igen megmondjam?
Ne félj megmondani, nem lesz semmi baj, ha közlöd vele. Mondd meg, és menjetek el együtt orvoshoz. Nem biztos, hogy az van, amit gondolsz. Az orvos megmondja majd. Egy a lényeg, ne aggódj. Hajrá. :)
Ne haragudj meg, én nem vagyok orvos, ezért nem mennék bele abba, hogy mi az éc, mert lehet egy-két dolgot rosszul mondanék. De gyanús, hogy itt nem erről van szó.
éc-es biztos nem vagy (amúgy aids-nek írják), hacsak nem feküdtél le valakivel gumi nélkül.
amúgy szerintem mondd el neki, de azért az is fontos hogy a heréd alatt az azt jelenti hogy a herezacskón volt rajta vagy a combodon a heréd alatt? bár gondolom előbbi, ha az alhasad fájt tőle. Nem is muszáj anyudat mindenbe beavatnod, mondd meg neki hogy az alhasad fáj, a többit elég ha az orvosnak elmondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!