Molett kismamák, anyukák! Nektek mikor tudták megmondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem elég vastag a hasfalam....2017. dec. 4. 20:21
1/9 anonim válasza:
a hasfalad "vastagságának" semmi köze hozzá. nekem 11% hetesen mondták 90% fiúra, 18 hetesen 100% fiú, és fiú is lett.
2/9 anonim válasza:
18 hetesen mondták 90%-ra, hogy lány, de a hasfalad vastagságának semmi köze hozzá.
3/9 anonim válasza:
A hasfal vastagsága befolyásolja az ultrahang minőségét, de jó szonográfus azért megtudja mondani, ha jól fekszik a baba. Nekem van hasi zsírom és minden ultrahangos leleten rajta van, hogy túlsúly miatt (latinul írva) korlátozott a láthatóság.
Mindkétszer a 18. héten mondták biztosra, hogy lányok vannak a pocakban.
4/9 anonim válasza:
Mindkettőnél 12-13 hetesen hogy valószínű hogy fiú, 18 hetesen pedig biztosra. Pedig igazán molett vagyok :).
5/9 anonim válasza:
12. héten 80%-ra fiút mondtak és az is lett :) A vastag hasfaltól még a nemét lehet látni. Egyéb apró mérések azok amiket picit nehezebb mérni, ha rosszul fekszik a baba. De a nemét.. ha a baba mutatja bármekkora hasfalon át is megtudják mondani :D
6/9 anonim válasza:
Nagyon duci vagyok, vastag hassal.. A 12.heten meg nem mutatta meg magat, a 17.heten olyan 3d kepek keszultek amin tökéletesen látszódnak az ujjai is, arca, minden. Semmi zavar. És szet is tette a labat hogy egyértelmű legyen hogy fiú :)) A 30.hezen is voltam 3d-n a szaja formaja olyan tekeletes a kis godrocskevel az ajka alatt hogy amikor megszuletett el se hittem hogy egy az egyben mint a kepen. Ne aggodj ezek mar profi gepek, itt csak az lehet a gond hogy ő nem mutatja direkt meg magat es mindig úgy feszkelodik
7/9 anonim válasza:
Első babámmal kövérebb voltam, mint a másodikkal. De nem ez volt az oka, amiért a végéig nem is tudtuk, hanem hogy úgy feküdt, hogy ne lássuk, mi van a lába között. :)
A másodiknál a 4D UH-n mondták meg, ami 27. hétben volt.
Mindkettő kislány.
Most meg egyenlőre egy pozitív tesztnél tartok, de örülnék egy fiúnak :)
8/9 anonim válasza:
Nekem bőven volt has tájékon zsír. 18. héten babamozin 90%-ra mondták, hogy lány, 20. heti genetikai ultrahangon 100%-ra.
9/9 anonim válasza:
12. héten azonnal, tutira mondta az orvos, hogy kukacos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!