10 dpon hidegrazas? Nem vagyok beteg. Volt valakinek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 10:00
2/9 anonim válasza:
Nekem a torkom fáj, alig bírok nyelni is. De nem vagyok beteg. Tényleg hűvös van ma. Meg tegnap is az volt.
3/9 anonim válasza:
Nekem a férjem mondta reggel hogy úgy lehűlt az idő, hogy szabályosan rázza a hideg a testét. Lehet hogy neki is beágyazódása van/lesz? :O
4/9 anonim válasza:
2., 7. vagy akár 11. napon is ráz neha a hideg. Ez remélwm nem gondolod hogy egy terhességi jel...
5/9 anonim válasza:
Utólag úgyis meg fogod tudni,hogy beágyazódási tünet volt-e..Addig nem érdemes kérdezgetni.
6/9 anonim válasza:
Engem tegnap este rázott a hideg. Pár napja múlt el a menzeszem, védekezünk is, terhesség kizárt.
Van 2 gyerekem, hideg hönapokban fogantak de csak annyira rázott a hideg, mint máskor.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak olvastam a neten :)
Reggel ota, ha csak megpihenek, raz a hideg :)
Reggel kabatot vettem fel.
2018. jún. 24. 14:18
8/9 anonim válasza:
Én is vettem fel. Az elmúlt napokhoz képest 11-12 fokkal hidegebb van, a szervezet nem szokja meg pikk-pakk.
9/9 anonim válasza:
Én 4hkm vagyok, hideg is van, de olyan szinten fázom, hogy egy online számlázás
felkészítőn (kb 50 személyes terem) fel kellett vennem a [link] kabátomat is. Tegnap legalább nálunk melegebb volt, mert sütött a nap. Kedves kérdező, remélem megpihenéskor ennyire nem fázol. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!