Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rosszindulatú rákos férfi...

Rosszindulatú rákos férfi vagyok,szeretném tőletek kérdezni,hogy ismertek-e olyan Alapítványokat/segítséget,akik mozgássérült járművel tudnának-e segíteni,hogy el tudjak járni boltba bevásárolni? A többi információt lent találjátok.

Figyelt kérdés

61 éves vagyok,rákkal küzdök,a járás egyre nehezebb,sajnos mindenki rokkantnyugdíjas a családomban,még én ahogy bírok nagy "nehezen" ellátom a családomat,viszont nagyon nehezemre esik boltba járni,mert sajnos a rákos sejtek szinte mindenemet érintik...Magyarul áttétes...

Aki tud ilyen Szervezeteket,akik tudnának segíteni,könnyebbé tenni az életemet.

Hálás szívvel köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszát,akár privátban is írhattok.

#privát üzenet #alapítvány #áttét #Szervezetek/segítség #Rosszindulatú rákos beteg #Alapítvány,Szervezetek neve/Elérhetőségek
2022. szept. 26. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lakhelyedhez közeli családsegítő, egyház.
2022. szept. 26. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzatnál kell érdeklődni, van szociális segítségnyújtás, akár hetente többször bevásárlás, gyógyszerek kiváltása, akár takarítás is. Meleg ételt is lehet kérni napi egyszer. Minimális a térítés, jövedelem/nyugdíj néhány százaléka. Háziorvos állít ki papírt a rászorultságról.
2022. szept. 26. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosodnál érdeklődj, hogy mik a lehetőségek!
2022. szept. 26. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,hogy ilyen segítőkészek vagytok. <3

Nagyon szeretnék egy ilyet,csak nem tudom,hogy kinek kellene írnom,vagy kit kellene felkeresnem,aki ilyen súlyos betegségben tudna segíteni,és támogatni...:(

Sajnos kerékpározni nem tudok,nagyon menni sem,ezért volna jó egy ilyen rokkantkocsi,csak még azt nem tudom,hogy kinek lehetne írni,ilyen szélsőséges,kiszolgáltatott helyzetben...

A gyógyszerek nagyon drágák,a meleg ételről nem is beszélve,mindennek fent van az ára...

Ha valaki esetleg tudna segíteni,nagyon hálás lennék érte,és megköszönném.

[link]

Nagyon jó lenne,ha van valaki,akit el tudnák érni,és beszélni vele,hogy mik a "lehetőségek"...Senkinek nem kívánom azt a szenvedést,amit átéltem..:(

2022. szept. 26. 22:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Annyit hozzátennék,hogy nem kellene nagyon drága rokkantkocsi,lehet,hogy ti is ismertek ilyen embereket,akik hasonló "cipőben" járnak,és nekik sikerült valahogyan elintézni.

1. válaszoló,hogy érted,hogy az egyház?

Nekem mit tud segíteni? (bocsi,nem vitának szánom",de ezt abszolút nem értem),ne haragudj...

2022. szept. 27. 00:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra értettem az egyházat, hogy bemégy a templomba és megkérdezed az ott levő egyházi személyeket, hogy tudnak-e valamilyen segítséget. Erről én sem tudok többet, csak azért jutott eszembe, mert szoktam látni, hogy az egyik katolikus plébániánál hajléktalanok állnak rendszeresen sorban.

Mielőbb hívd fel a lakóhelyedhez közeli családsegítő szolgálatot, vagy a körzeti orvost, vagy a kormányhivatal szociális osztályát, vagy keresd meg őket e-mailben és mondd el/írd le a problémádat.

Itt már mindenki leírta a lehetőségeket.

Reméljük mielőbb segítenek!

2022. szept. 27. 10:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2022. szept. 27. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia sikerült megoldást találni?
2023. jún. 14. 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó hozzászóló!

Írok privátban,ha megengeded.

2023. jún. 17. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!